BIĆU JOJ ZAHVALNA DOK SAM ŽIVA, JER JE MOJ MIRKO DRUGI ČOVEK: Goca Božinovska iskreno o budućoj snaji Bojani i ženidbi sina

Goca Božinovska ne krije radost povodom dolaska njenog prvog unučeta na svet.

Nakon što su Bojana i Mirko otkrili da će dobiti dečaka, pevačica je otkrila detalje priprema, te i da li će biti svadbe.

- Ništa ne možemo da planiramo zbog ove situacije, verovatno ćemo za manji krug samo obaviti venčanje i onda pravimo svadbu - rekla je pevačica, a zatim otkrila da li će se Šijanov sin zvati Zoran po pokojnom ocu:

- On je rekao da će to biti iznenađenje za mene, mada ja pretpostavljam da će biti po njegovom ocu, nisam htela čak ni da ih pitam. To je njihovo, ja ne volim da se mešam u njihov izbor, jer meni su se svi mešali i nijedno ime nije po mom ukusu, rekla sam "Snajka to je na tebi, ti sama odredi" - dodala je, a potom nahvalila Rodićevu:

- Dok sam živa biću joj zahvalna, jer je moj Mirko drugi čovek. On je sada ono što jedan muškarac u tim godinama treba da bude, pravi gospodin, pravi muž, pravi sin, on je uvek bio dobar - zaključila je Božinovska u emisiji "Premijera".

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: miresijan/Instagram

Pogledajte još