U GROB ĆE ME OTERATI, ONA JE STVARNO SKRENULA: Marija Kulić oglasila se nakon Miljaninog skandaloznog šišanja na ćelavo!

Miljana Kulić ostavila je u šoku sve svoje cimere u Zadruzi, ali i gledaoce pored malih ekrana kada je odlučila da u trenutku nervnog rastrojstva obrije glavu.

Miljanina majka Marija Kulić od šoka ne može da dođe sebi:

- Tresem se. Miljana će me u grob oterati. Šta uradi, unakazila se. Ne liči više na sebe. Ona je stvarno skrenula, ne znam šta da kažem. Ne bih smela da se stresiram, doktori su mi to strogo zabranili, a sad sam pod lekovima za smirenje od jutros. Siniši tek ne smem da pokažem šta je uradila. Miljana bolje da mi je oči iskopala da ne gledam šta radi tamo, nego sebi glavu što je obrijala. Ja ću umreti zbog nje stvarno, pa će onda imati zbog čega da kuka. Lepo sam joj rekla da se ponaša kako treba, a vidi šta uradi. Ja ne znam za sebe od jutros kad sam videla šta je uradila, katastrofa - rekla je uplakana Marija, pre nego što je prekinula vezu.

Podsetimo, nakon što se Miljana ošišala na ćelavo, ona je došla u pab da pokaže novu frizuru Kristijanu Goluboviću, koji se šokirao kada je ugledao šta je uradila.

- E moja Miljo, tebi je sve ravno, tebi je sve super. Prst da ti pokažu, ti ćeš da se cerekaš do sutra! Meni je poraz što si se ošišala, uništila si kosu svoju lepu - rekao je frapirani Kristijan.

- Sve se menja, pa i kosa! Imala sam ja divnu kosu - šalila se Miljana, koju očito nije preterano briga za to što je uradila.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.