SA NJIMA NEMA RASPRAVE: Koji horoskopski znakovi ne prihvataju "ne" kao odgovor?

Ako postoje ljudi koje jednostavno ne možete da pobedite u raspravi ili svađi, verovatno su rođeni u jednom od ova četiri horoskopska znaka.

Tvrdoglavi su i ne odustaju od svojih stavova, ne prihvataju "ne" kao odgovor. Raspravljaju se sa drugima i uvek se trude da sve bude po njihovom.

Ovan

Ovnovi imaju kratak fitilj kad stvari ne idu kako su zamislili. Oni će poslednji da posustanu ili odustanu. Neće da prihvate "ne" kao odgovor sve dok posao nije obavljen ili dok nisu potpuno zadovoljni.

Bik

Jedan od najtvrdoglavijih znakova. Bikovi ulaze u razgovor bez ikakve fleksibilnosti ili otvorenog uma. Može da bude samo po njihovom i nikako drugačije. Izuzetno su svadljivi, a ako neko s njima ne može da se saglasi, postanu jako razdražljivi.

Strelac

Strelčevi su ugodni sve dok se ostali oko njih slažu sa onim što rade ili govore. Čim se upre u njih prstom i ukaže da greše postaju agresivni i ljuti. "Ne" za njih nikako nije odgovor i posledice takvog odgovora mogle bi da budu jako loše.

Lav

Lavovi nikad nisu previše razdražljivi i svadljivi. Ipak, oni nisu gubitnici koji odustaju bez borbe. Uvek pokušavaju da dokažu drugima da su najbolji u svemu što rade, vole da budu u centru pažnje, a mrze da budu drugi ili treći.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još