BUKVALNO SAM PALA NA POD KOLIKO JE LEP: Sofija Milošević otkrila kada se zaljubila u svog sadašnjeg izabranika Luku Jovića

Sofija Milošević prošetala je mnogim pistama i nosila garderobu svetski poznatih brendova, a o njenoj ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem, sa kojim je dobila sina Alekseja, brujali su svi mediji.

Lepa manekenka je sada pričala o svom detinjstvu, porodici, otkrila kako se snazali u ulozi majke, kao i gde je prvi put videla verenika Luku Jovića.

- Koliko god sam bila spremna za ulogu majke, ipak i nisam bila. Uvek sam to odlagala, razmišljala sam koliko je bitno da si zreo čovek, da si posvećen detetu maksimalno, i uvek sam se razmišljala kada će se to desiti i sada mi je jako čudno, na primer odemo na pregled i onda oni mene zovu "mama", čekajte polako. Svako veče kad legnem da spavam gledam Alekseja i mislim: "Bože imam sina". To mi je i dalje kao da sam u snu, to je neverovatan osećaj. Svakodnevno razmišljam kako ću da ga vaspitam, to je meni mnogo važno u ovom svetu gde nam se servira puno stvari koje meni nisu kul i nije nešto što bi trebalo da je prisutno. Prvobitno poremećen sistem vrednosti, previše se očekuje i svi moramo da budemo super, to je jednostavno nemoguće. Ja bih volela da ga naučim prvenstveno da bude čovek, vredna osoba, da radi puno, da poštuje druge ljude i da ga naučim pravim vrednostima, da misli svojom glavom - rekla je Sofija.

Iako se dosta pisalo da se lepa manekenka podvrgla brojnim estetskim operacijama, ona je istakla da nema ništa protiv plastičnih intervecija, ali da nije ugradila silikone u grudi, kao i da nije zatezala oči. Otkrila je i da svom dragom često šalje slike lepih žena, a zatim progovorila i o njihovm prvom susretu.

- U našoj zemlji ima toliko lepih žena, ja Luki večito šaljem slike žena i kažem: "Vidi kako je ova lepa", on kao "pa onako", ja mu kažem: "jel si ti normalan?" - ispričala je Sofija i dodala:

- Ja sam prvo njega videla u novinama i pomislila: "Bože kako prelep dečko", a kad sam ga videla uživo, osmehnuo se kad smo se upoznavali i ja sam bukvalno pala na pod i bila u fazonu joj kako je lep i uživo. Baš sam bila kao vau prelep je. Mi super funkcionišemo jer smo jako slični. Za mnoge stvari smo neodgovorni kao mala deca smo. Što se tiče planiranja tu smo isti ne može čovek da nas dobije, ne zna gde smo, niko ne zna kad stižemo, kakvi su nam planovi, a različiti smo u jako malo stvari, na primer ja umem da gubim, a on ne zna - rođeni je pobednik.

Izvor: Mondo.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još