VREME JE ZA ĆERKU, NEĆEMO DUGO ČEKATI: Sofija Milošević i Luka Jović iskreno o proširenju porodice

Sofija Milošević i Luka Jović oduševljeni su roditeljskom ulogom, pa uprkos brojnim poslovnim obavezama svaki slobodan trenutak provode sa sinom koji je centar njihovog sveta. Iako Aleksej još nije napunio godinu dana, manekenka otkriva da li je druga beba već na putu.

Čim sam rodila Alekseja, pitao me je: “Kada pravimo drugu bebu?” Ne bismo voleli veliku razliku u godinama između dece. Jedva čekamo da ponovo zatrudnim! Luka je oduvek želeo da bude mlad tata, a sada sanja o tome da mu rodim fudbalski tim sinova. Ja bih volela da ipak dobijemo ćerku. Mislim da bi se i on skroz raspilavio kada bi uzeo devojčicu u ruke. Zaljubiće se u nju i držaće je kao malo vode na dlanu ‒ kaže Sofija.

Sofija i Luka saglasni su da žele još dece, ali iako im se želje razilaze po pitanju pola, atraktivna manekenka priznaje da proširenje porodice jedva čekaju.

Kada kažem da Luka želi fudbalski tim, malo preuveličavam. On bi hteo da mu rodim još troje dece, a ja bih da ih ukupno imamo troje. Videćemo na kom ćemo se broju naći ‒ zaključila je kroz osmeh Sofija.

Izvor: Hit Informet/hellomagazin.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još