SANJA MARINKOVIĆ ODUŠEVLJENA MALDIVIMA: Volela bih da svako bar jednom može da boravi na ovoj dragocenoj tačkici! (FOTO)

Voditeljka Sanja Marinković otputovala je pre nekoliko dana na Maldive, odakle je pozdravila fanove putem društvene mreže Instagram.

Naime, autorka emisije "Magazin in", otkrila je ko joj je predložio ovu egzotičnu destinaciju, rekavši da je bila dosta sumnjičava, međutim, po dolasku u ovu zemlju brzo je shvatila da bi pogrešila da je nije posetila.

- Nigde na svetu ne postoji ništa geografski slično kao što je najmanja azijska država Maldivi. Kada mi je Marina Visković rekla da mi posle odmora na koralnim grebenima, belom pesku i uživanja u nestvarnoj tirkiznoj boji okeana više ništa na svetu neće biti isto bila sam sumnjičava... Milion je razloga zbog čega bih volela da svako može bar jednom u životu da boravi na ovoj dragocenoj maloj tačkici na planeti. Jedi, plivaj, spavaj, opusti se, diši! I ovo je najvažnije - sve ponovi! Ovde je tako tiho i lepo, bez automobila, cipela, maski, vesti, strahova, asfalta, brzine i sata koji nas opominje kada je tačno vreme - napisala je Sanja.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još