ONA JE DR*LJA, TRAŽIĆU JOJ PARE NAZAD: Jovana Tomić Matora optužila Sanju Stanković da je oralno zadovoljila Filipa Cara (VIDEO)

Jovana Tomić Matora se nakon izlaganja Sanje Stanković i Anđela Rankovića obratila zadrugarima i bivšoj devojci u emisiji "Pretres nedelje".

- Jako mi je teško da pričam na ovaj dan... Da, komentarišem Sanju Stanković jer me je sramota... - počela je Matora.

- Okej, ružno je što je bilo ono sa Carem ispred Matore, ali ona je plakala za mnom, a posle pola sata imala seks sa Monikom... Nema pravo da mi prebacuje Filipa. I meni je teško, možeš da zamisliš kako se moja mama oseća... Teško ti je, a malopre me vređaš - poručila je Sanja, a Matora je na kratko u suzama izašla iz Bele kuće, pa se vratila:

- J*bem joj mamu k*rvinu... U ovom trenutku mi nije uopšte do Sanje Stanković, imam drugih problema. Jeste istina, jeste mi rekao Anđelo to, da tražim od Sanje novac koji sam uložila u nju. Mene jeste sramota, sramota me je njene sramote. Ja sam mislila da će ova devojka da se promeni, ulagali smo u pesme, htela je da bude pevačica... Da sam bila pametna da je pustim da se ponaša ovako, ne bih bila sa njom. Gledam devojku koja sebi dozvoljava neke stvari, toliko je glupa, ne zna ni šta je sram, ni blam. Ja nisam rekla da je prostitutka, ali smatram da je k*rvetina i drolja. Je l' sad Sanja moja žrtva? Sagledajte šta ona radi u rijalitiju... Sramota me je njene sramote. Kada su bila "Pitanja gledalaca", otišla sam u sobu... Ne volim je, gadi mi se. Nisam ja Janjuš, koji je ubeđivao ljude da ne voli Maju. Mislite svi, ja se nadam da vidim, ovako se ne ponaša čovek koji nekoga voli. Ja sam kivna, najviše na sebe. Ja sam znala ko je Sanja Stanković, ispričala mi je sve o sebi. Da, sramota me je. Ovo radim jer mi se devojka gadi. Istripovala sam se da ću time što imam novca i što je pazim, da će se promeniti. Ona je bila još veće dno. Kad sam ja bila u karantinu, ona je bila u Dubaiju, pila koktele, moja greška je što sam poslala novac... Hoću da joj tražim taj novac što sam dala za popravku kola. Što bih ja davala pare za to? Hoću da joj tražim nazad... Anđelo je rekao za to sve, ja sam rekla da ću samo za ta kola - pričala je Matora.

- Anđelo je poslednja osoba, a i bilo ko, da to komentariše - dobacila je Rialda Karahasanović.

- Car je u ovoj priči ispao korektan prema meni, jer se postavio u moju situaciju. Da, ovo što je Sanja rekla za seks, jesam imala, ali to je drugačija situacija. Ako ona nema u sebi to da joj je glupo da se j*be ispred mene, p*šila mu je k*rac, ja sam videla ispod jorgana... Onda sam čula da je Monika budila Sanju da je depilira... - nastavila je Tomićeva.

- Ja više ne mogu da ćutim, ova osoba laže, svaki put laže. I Sanja nije imala tako seks kao što Matora priča... Laže... Od sad ću stati svaki put stati uz Sanju kada budeš ovako lagala. Ti si lažov! Ne spominji me, bolesna si - skočila je Monika Horvat.

- Svi u sobi su bili budni kada je Monika išla kod Sanje da je budi i da priča da je izdepilirana... Cela soba je bila tu... - rekla je Matora.

- Nas tri smo se čupale, depilirale dlake, pomogle Moniki da se izdepilira. Sanja i ja pomogale Moniki da se izdepilira, a ona je sama to radila - skočila je Paula Hublin.

- Ona je bolesna, psihopata, ima lične frustracije, nenormalna je - rekla je Horvatova o Matoroj.

- Ne mogu da opišem koliki transfer blama imam. Nije stvar u tome da li ja nju volim ili ne... Ali stvar je u tome što ona nema u glavi da ne radi to preko puta mene... Što se mene tiče, Car je u pravu, nije to bio smeh kao u seksu, ja sam išla pravo, videla Cara, gurnula sam čepove, nisam ih slušala i svaka čast njemu što je ustao... Jeste, komentarišem je, ne kajem se što sam bila sa njom, jer sam svašta naučila, ali me je sramota. Nikad više ne bih ušla u odnos sa takvom osobom, one ne mogu da se promene. Ona je imala sve, pa čak i da me nije volela, a imala je želju da radi neke stvari. To je moja greška, moja sramota... Nije mi lizala p*čku dve i po godine, a p*šila k*rac dva puta, ovde se tri puta zaljubila za godinu dana... Sramota me je i stid! Varala me je! Vratiće mi novac, ali neću da je vidim, poslaće mi preko nekog drugog - govorila je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još