JA IMAM ŽENU I DETE, ZABOLE ME ZA VAŠE SEKTAŠKE PRIČE: Vuk Mob ljut na fanove Paule Hublin i Frana Pujasa, poručio da se ne vraća u "Zadrugu"! (VIDEO)

Danima unazad spekulisalo se da li će se Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob vratiti u "Zadrugu 4".

On je dobijao dosta poruka od fanova učesnika "Zadruge", a danas mu je neko posebno stao na žulj pitajući za Paulu Hublin i Frana Pujasa, pa im se obratio na svom Instagram nalogu:

- Pošto mi šalju poruke ovi lažni profili, šizofreničari, rijaliti fanovi, da vam objasnim par stvari: Da li mislite da me boli k**ac da budem bila čija podrška u rijalitiju to je prva i osnovna stvar, mogu nekog da podržim kao drug, a da budim rijaliti podrška nekom - zabole me k**ac i za njega i za rijaliti? To se tiče Paule, Frana i cele te vaše sektaške priče. Druga stvar, ja imam svoje dete i ženu, mene Paula i Fran, rijaliti priče između bilo koga od njih ne zanimaju za tri života. Ne znam koji je vama k i zašto mislite da ću biti bilo čija podrška ili da sam dužan da prenesem bilo kakve poruke. Pošto ste vi mentalno zaostali evo još jednom - ja ne ulazim u rijaliti i boli me ku*ac za sve - poručio je reper.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: iamvukmob/Instagram

Pogledajte još