VERUJE U LJUBAV SA VITOM: Jelena Veljača uskoro treći put pred matičarem

Hrvatska glumica Jelena Veljača verila se sa Vitom Turšićem, četrdesetosmogodišnjim bivšim savetnikom Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, piše "Story".

Naime, par je svoju vezu potvrdio u septembru prošle godine, a ubrzo su se nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti, kada su ih fotografi uhvatili kako razmenjuju zaljubljene poglede i osmehe. U poslednje vreme svoju ljubav ne kriju od javnosti pa Jelena redovno deli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Nedavno su se zajedno uselili i u stan u centru Zagreba.

- Udala bih se i treći put - otkrila je četrdesetogodišnja Jelena.

- Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav - rekla je u nedavnom intervjuu.

- Briljantno je pametan, utešno iskren, nežan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga - dodala je ona.

- Udala bih se i treći put, teoretski, jer verujem u ljubav i jer verujem u odnose koji traju - dodala je.

Podsetimo, Jelena Veljača se udavala dva puta, a oba braka trajala su po tri godine.

Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015, udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima ćerku Lenu. Njihov brak raspao se u septembru 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog ćerke ostali u dobrim odnosima.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: jelka12/Instagram

Pogledajte još