ŠA JE ZAVRŠIO KARIJERU, TARA MU JE JEDINA SLAMKA SPASA: Mirko Gavrić prokomentarisao vezu Nenada Aleksića i Simove

Bivši učesnik "Zadruge" Mirko Gavrić dotakao se bivših cimera, sada aktuelnih zadrugara Nenada Aleksića Ša i Tare Simov u emisiji "Pitam za druga".

Pevač je prvo prokomentarisao zadrugarkino ponašanje u četvrtoj sezoni:

- Meni ovo nije ništa čudno od Tare, to je radila i prošle godine, razbijala prozore, šutirala sve po dvorištu, pokušala da pobegne, e, sad ne znam da li je to reakcija razmaženog deteta koje je sada u toj nekoj fazi kada treba da prelomi, da odraste. Njeno ponašanje u ovoj sezoni mi se ne dopada i da sam unutra očitao bih joj par dobrih lekcija. Mislim da je Tara u ovom momentu sama i da nema pravog iskrenog prijatelja u kući, nema dobronamernu osobu da je posavetuje i kaže prave stvari na pravi način.

Mirko je zatim prokomentarisao vezu repera i Simove, te istakao da niko ne može da osuđuje njihov odnos i da sve može da se desi.

- Šta pričati o čoveku od 40 godina sa ovakvim ponašanjem, mislim, niko od nas ne može da osuđuje jer ne znamo šta nosi naše sutra. Zaista svima može sve da se desi. On je svestan da sve ono što je gradio i sagradio napolju izgubio i da mu je Tara sada jedina slamka spasa, a i ona mu se izgleda migolji, što je negde normalno jer ona ima 20 godina - zaključio je Gavrić.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: miracoofficial/Instagram

Pogledajte još