PRESELILI SE U LUKSUZAN STAN NA DORĆOLU: Anastasija Ražnatović otpočela zajednički život sa Đorđem Kuljićem

Anastasija Ražnatović nedavno se uselila u stan koji je sa dečkom kupila na Dorćolu!

Mlada pevačica definitivno je napustila porodičnu vilu u Ljutice Bogdana i sa Đorđem Kuljićem započela zajednički život u Beogradu.

Posle četiri godine veze, tokom kojih je Anastasija živela na relaciji Beograd-Novi Sad, par je rešio da se skrasi u prestonici.

- Anastasija i Đorđe su se nedavno uselili u stan koji su prošlog meseca pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana - priča izvor.

On dodaje da se mladi par baškari u čak 200 kvadratnih metara:

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba.

Prema rečima izvora, Ceca je oduševljena što joj ćerka ponovo živi u glavnom gradu i što će moći da je viđa kad god poželi.

- Teško joj je pao odlazak dece iz kuće. Veljko je uglavnom u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom, dok je Anastasija do sada najčešće bila u Novom Sadu. Zato je Ceca presrećna što joj se miljenica vratila u Beograd, jer najviše voli kad joj je porodica na okupu. Sada se uglavnom svakog vikenda sastaju svi zajedno u porodičnoj vili u Ljutice Bogdana. Kod Cece na ručak dođu i snajka Bogdana, budući zet Đorđe Kuljić, a pridruži im se i pevačicin dečko Bogdan Srejović - otkriva izvor.

Izvor: Informer.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još