NE NAPUŠTA NAS ŽIVOT, SAMI SEBE NAPUŠTAMO: Sanja Marinković pokazala vitko telo u minijaturnom bikiniju i oduševila porukom! (FOTO)

Voditeljka Sanja Marinković trenutno uživa na Maldivima, odakle se i svakodnevno javlja na svom Instagram profilu, a osim što je pokazala figuru u bikiniju, obratila se i porukom.

- Većina mi decenijama izgovara istu rečenicu: "Lako je tebi da imaš obim struka 60 cm kada svakoga dana treniraš, radiš jogu i pravilno se hraniš". Probajte i vi, pa ćete osetiti koliko je "lako". Možda je najkorisnije da za početak shvatimo da umesto da se isplačemo ako nam je teško, mi jedemo. Umesto da odmorimo, mi jedemo. Dosadno nam je - jedemo. Previše stresa - jedemo‍. Čega smo zaista gladni? Koje emocije potiskujemo hranom? - poručila je Sanja i prisetila se jedne poučne rečenice.

- "Ne osuđuje nas život, sami sebe osuđujemo. Ne kritikuje nas život, sami sebe kritikujemo. Ne napušta nas život, sami sebe napuštamo."Ovaj post sam stavila da bih možda nekoga od vas motivisala da se i u najzrelijim godinama posveti sebi (za zdraviji duh, telo, misli, osećanja...) - napisala je lepa voditeljka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još