DA MOGU DA VRATIM VREME, PITAO BIH GA SAMO JEDNO: Marko Janjušević Janjuš u suzama progovorio o pokojnom bratu Mihailu

Marko Janjušević Janjuš bio je gost u emisiji "Magazin In" u kojoj je progovorio o tragediji koja je zadesila njega i njegovu porodicu, kada je njegov najmlađi brat, Mihailo, izvršio samoubistvo krajem prošle godine.

Janjuš se sada, na ivici suza, osvrnuo na period kada je zbog ovog događaja boravio van "Elite" i podršci koju je dobio u tom periodu.

- Napolju sam bio 20 dana sa svojom ćerkom. Nju najviše na svetu volim. Ja sam bio u stanju kada nisam mogao ništa da joj pružim. Polupan sam, nisam srećan i ne mogu da glumim sreću. Ja sam se trudio, ali bilo mi je jako teško. Ona razume, vidi... Zato mislim da je bolje što sam u "Eliti", da se ovde oporavljam, a ne napolju gde će me ona gledati. Bolje mi je što boravim u rijalitiju, što imam Aneli, koja mislim da me iskreno voli i pomaže mi u svemu. Vezao sam se za nju, mislim da to ništa nije loše - rekao je Janjušević.

Janjuš je na pitanje voditeljke i autorke emisije, Sanje Marinković, da li oseća neku vrstu krivice i šta bi poručio bratu da može, odgovorio:

- Krivicu za ovo što se dogodilo - ne osećam. Osećam krivicu zašto nisam više vremena provodio sa njim, razgovarao... Mislim da sam možda mogao da mu pomognem. Da sada mogu da vratim vreme, pitao bih ga samo: "Zašto?!" Eto to... To mi ne ide u glavu, zašto?! Nisam dobro, iskreno! Trebaće dosta vremena da prođe da se oporavim.

Marko je otkrio i kako njegovi roditelji proživljavaju tragediju koja im se desila.

- Moja majka i otac sede kući, gledaju sliku sina koji je preminuo... I on se nalazi na 300 metara, ali nije živ. Ja sam sada najveća uteha mojim roditeljima nakon svega ovoga - rekao je Janjuš kroz suze.

Izvor: Pink.rs
Foto: RTV Pink Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još