HARIS I JA PODRŽAVAMO NJIHOVU LJUBAV: Melina Džinović progovorila o vezi ćerke Đine i fudbalera "Crvene zvezde"

Ćerka Meline i Harisa Džinovića, koja je po želji roditelja, javnosti dugo bila nepoznata, sada je prava zvezda društvenih mreža. Uz to, njena ljubavna priča sa fudbalerom "Crvene Zvezde" posebno je zainteresovala javnost, pa se Melina Džinović konačno oglasila tim povodom.

- Bila sam protivnik toga da deca imaju društvene mreže kada je to za njih zaista bilo prerano. Međutim, Đina je napunila 17, Kan 16 godina. Sada mislim da smo ih dovoljno dugo odgajali i vaspitavali u kom smeru treba da idu. Sada je u redu da imaju mreže. Podnela sam dobro, zato što vidim da je Đina iznenadila kada je reč o tome kako pristupa tom svetu. Pogotovo na TikToku, gde je vesela devojka, bez šminke... Na oca je, nije sramežljiva i nema strah od kamera ili ljudi. Na primer, to je problem koji ja imam ceo život - rekla je Melina i osvrnula se na emotivnu vezu, koju njena ćerka ima sa fudbalerom Crvene Zvezde, Andrejem Đurićem.

- Haris i ja smo bez problema podržali tu vezu, jer je Andreja Đurić jedan fantastičan momak. Porodično ga veoma volimo, a stvar je u tome da je Haris bio taj koji je dopustio tu ljubavnu priču, a meni je bilo malo šokantno - otkrila je kreatorka, da je Harisa zet potpuno osvojio i da na vezu Andreja i Đine gleda blagonaklono i punog srca.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još