TI SI LICEMERNA BABA, KIJA OVDE VIŠE NIJE TEMA: Nadica ponovo naišla na osude zadrugara, Đedović i Matora napravili karambol! (VIDEO)

Nadica Zeljković imala je priliku da danas u emisiji "Gledanje snimaka" sazna da Marko Đedović smatra da je ona licemerna i kontradiktorna kada osuđuje Nenada Aleksića Ša zbog preljube i ostalih stvari, tvrdeći da ni Kristina Kija Kockar nije baš imala najsjajnije ponašanje u braku, a zatim se osvrnuo i na to što je Zeljkovićeva bila ljubavnica.

- Ja sam dala sve od sebe da Kija ima kućno vaspitanje, osnovu... - govorila je Nadica.

- Ovde nije o vaspitanju stvar, nego da zamerate Nenadu za greške koje je imala vaša ćerka - dobacila je Tara Simov.

- Propagiraš suprotne stvari od onih koje si radila - rekao je Đedović.

- Ako sam ja nešto uradila u prošlosti, to ne mora da znači da je dobro. Moja sudbina je što sam ja rodila vanbračno dete - pričala je Kijina mama.

To nije sudbina. Ja ti pričam o stvarima koje su tebi normalne, a ti pričaš da nisu normalne. Totalni kolaps u razmišljanju i ponašanju,ti si licemerna baba - poručio je Đedović.

- Marko kaže da je tvoja ćerka ušla u "Zadrugu" sa dečko, a borila se za muža - rekao je Milan Milošević.

- Mi smo svi pozdravljali Andriju, Cakana je tada u studiju rekla da bi i ona ušla sa buldožerom. Kristina ga je pozdravljala sa ponosom: "Andrija", ja mislim u sebi da su gluposti... Andrija je za mene bila takva glupost, pozdrav, ljuba, seča vena, to je budalaština. Što se tiče Stefana, ja sam ga upoznala, a mislila sam kad su je povezivali da je on neki fudbaler... - pričala je Nadica.

- Šta je sada Cakana, opravdanje? - čudio se Marko.

- Đedović kaže da je spavala u njegovoj majici (Stefanovoj), imala dečka, a borila se za muža - nadovezao se Milan.

- To su bile budalaštine - nastavila je Zeljkovićeva.

- Marko je izneo svoje mišljenje. Nadica ovim ponašanjem pokazuje da mu zamera, kao što je i meni. Ja sam sa tvojom ćerkom bila ovde, stojim iza tih stavova. A ti koja se njena majka, hoćeš da vaspitavaš mene, Ša... Moram da ti kažem, sve što je bilo za Ivanu i Ša, to je tvoja lična frustracija i kompleks. Sve što je Marko ovde rekao, to misle svi, nego nečemo da se petljamo. Okej, tvoja ćerka je bila pobednica. Mislim da te je sve ovo progutalo. Ne znaš ni da li si Dicana, Nadica, Kijina mama... Meni je sve ovo odvratno što radi Ša, ali Nadica... Meni i Anđelu šta je zamerala, a njena ćerka je isto radila... Hoće mene da vaspitava... Nadica sada misli da su Tara i Ša najgori i da to treba tako da bude. A npr. ona je prešla preko svega Slobi. Što onda ne bi Ša prešao Tari preko šamara? - pričala je Jovana Tomić Matora.

- Ali oni su bili muž i žena, a oni nisu - istakla je Nadica.

- Ti si se ovde upalila od onog trenutka kada ti je dao Mića žišku. Evo, ja sam bila sa udatom ženom, zamisli sada da ja Pauli prebacujem što je bila sa Tomom. Ti u svojoj porodici imaš gora iskustva, a ovde prebacuješ. Dajem glavu da svi u kući misle kao Marko. A Nadica ne dozvoljava da joj se išta kaže. Ja nju volim, voli je i Đedović - istakla je Tomićeva.

- Koliko moja Kristina vredi, ja nju ne mogu da ukaljam - rekla je Nadica.

- Ko o tome priča? Sve vreme pričaš o nečemu što nije tema - čudio je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još