NIJE MI DAO DA KORISTIM NAŠE PREZIME: Gagi Đogani otkrio koliko mu se Đole mešao u karijeru i šta mu najviše zamera

Denser Gagi Đogani odlučio je da progovori o prošlosti sa bratom Đoletom Đoganijem, te je izneo detalje o kojima dosad nije pričao.

- Ja sam imao ideje da stvaram, da krenem samostalnu karijeru, smatrao je da to nije dobro za mene, a ja sam uradio drugačije po svom osećaju i nisam pogrešio. Rekao sam mu: "Brate, moja grupa se zove Funky G, moja devojka je tu, je l' mogu ja da se zovem Đogani Funky G", on kaže: "Ne može, ja sam Đogani, ti si Funky G". Ja sam tu nešto bio tvrdoglav i ljut, on je bio u pravu, ali me pustio, video je da sam flipnuo, pa mi je rekao: "Ne možeš Đogani, ja sam Đogani, naše prezime je Đogani, ali ti ne možeš da koristiš to" - rekao je Gagi.

- Đole je uvek tu, kad se nešto desi. Moram sad da kažem javno, on je malo čudan po pitanju tog pomaganja. Mora da se zna tačno zašto ti pomaže. Ne možeš da mu dođeš i kažeš: "Treba mi 2.000 evra", mora da mu se kaže, on posluša, ne daje ti odmah odgovor, nego: "Čućemo se" - dodao je Gagi za "Kontra šou".

Gagi je istakao i šta najviše ceni, ali i šta zamera Đoletu:

- Disciplinovan je, dobar u svom poslu, porodičan je i ume sa parama. Ne treba da priča o nekim izvođačima, o Baki Prasetu i MC Stojanu, ja to ne bih nikad uradio, to je nešto jače od njega, on ima potrebu da iznese to u javnost. Ne treba to da radi.

U pomenutu emisiju se uključio i Baki B3, koji je takođe rekao šta je imao o stricu Đoletu.

- Đole je za mene uvek bio autoritet, bio je moj idol. Bio mi je najveća podrška kad sam bio s druge strane zakona, bio sam delikvent, nestašan, kao maloletnik sam završio u maloletničkom zatvoru. On mi je tada bio velika podrška. Dobio sam jedno pismo u pet tačaka, bilo je na 4 lista, on je napisao pet tačaka kojih ja moram da se pridržavam da bih uspeo u životu - ispričao je Baki.

Izvor: Blic.rs
Foto: gagiidjogani/Instagram

Pogledajte još