VIŠE NISAM DEO TOG SVETA: Marina Gagić ostavila Darka Lazića i vratila se u Pećince kod roditelja?

Juče je u javnosti osvanula vest da je ljubavi Darka Lazića i Marine Gagić došao kraj, a sada se ovim povodom oglasila i sama Marina, ali i pevačeva majka Branka.

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise – kaže Marina Gagić, koja se po svemu sudeći nalazi kod svojih roditelja u Pećincima.

Branka Lazić, Darkova majka, bila je veoma potresena kada smo je pozvali za komentar povodom raskida Marine i pevača.

- Mene takve stvari nemojte da pitate. Imate njihov, broj pa ih pozovite. Nisam upućena da su se otpratili sa društvenih mreža, ali i ako jesu to je njihova stvar. Ne mogu više da živim njihove živote, ne bih se mešala - kaže Branka, dok na pitanje da li se Marina preselila u Pećince nije dala odgovor.

Vest o krahu ljubavi Darka i Marine je, podsetimo, osvanula sinoć, a Marina je pevača otpratila i sa društvene mreže Instagram i obrisala sve zajedničke fotografije. Razlog su sve češće svađe zbog njegovog načina života, zbog čega je Marini "prekipelo".

Podsetimo, Darko je u vezu sa Marinom Gagić uplovio nakon razvoda od Ane Sević, a u junu 2019. godine dobili su sina Alekseja.

Izvor: Blic.rs
Foto: gagicmarina/Instagram

Pogledajte još