ODLUČILA DA ISPRIČA SVOJU STRANE PRIČE: Milica Pavlović odgovorila na prozivke Elme Sinanović povodom pesme "Tango"!

Nakon što je pevačica Elma Sinanović u više intervjua prozvala koleginicu Milicu Pavlović i Sašu Popovića što su joj uzeli pesmu "Tango", koja je, kako tvrdi, bila namenjena njoj, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" je konačno odlučila da ispriča svoju stranu priče.

- Ko me prati na Instagramu može da vidi da ja slušam Elminu muziku kad god se spremam za nastupe, a i ovako, mimo toga. U doba kada su se završile "Zvezde Granda", meni su se javljali mnogi autori, ali meni se ništa od toga nije dopadalo - počela je izlaganje pevačica i dodala:

- Bila je u opticaju jedna pesma Damira Handanovića za koju sam mislila da je interesantna, a to i dan danas mislim. Otišla sam kod Saše Popovića i on mi je rekao: "Skoro svi su već snimili pesme, šta je sa tobom?", i ja mu kažem: "Imam ovu jednu sa Handanovićem, ali imaju neke dve pesme koje je radio Kosti, a koje su veoma popularne na jugu Srbije, a jedna od njih je bila "Tango" u originalnoj bugarsko-rumunskoj verziji".

- Popović mi je na to rekao da i on za mene ima jednu top pesmu, a kad mi ju je pustio rekla sam mu da je to ta pesma - "Tango". On se posle toga našao sa Kostijem i kupio pesmu i uredno je platio. To je jedina pesma koju sam dobila od "Granda", a sve druge sam sama finansirala, kao i spotove i nastupe - rekla je Milica i dodala:

Sašu ništa nisam pitala o tome da li je ta pesma bila namenjena Elmi, jer za to nisam ni znala tada. Za tu priču sam saznala tek nedavno iz medija. To je pre pitanje za Sašu i Elmu jer ja ne mogu da znam šta se dešava iza zatvorenih vrata.

Izvor: Informer.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još