TARA MI JE SLALA MILION PORUKA, VEZA SA ŠA JE PROPAST: David Dragojević opleo po Simovoj i Nenadu Aleksiću Ša

David Dragojević je tokom gostovanja u emisiji "Pitam za druga" izneo svoje mišljenje o vezi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Katastrofalna veza. Branio sam Taru do jednog trenutka do nisam sam video da to ne vredi braniti, da je ona jedna nezahvalna devojka koja ne zna ni hvala da kaže. Ja joj se nisam javio napolju, ona je meni slala milion poruka, nikad joj nisam odgovorio, ignorisao sam je. U suštini video sam kakva je ona u globalu, da je loš čovek, da svima sve priča, sama sebi je najbitnija, svakoga pljuje. Jednostavno sam video da je lažljiva osoba, sa kojoj ne vredi da gubiš vreme. Nisam želeo nikakav kontakt sa njom, a kamoli na kafu da odem, to su osobe kojima se ne javiš ni na ulici - rekao je bivši zadrugar.

- Ša je totalno izgubio kompas, ne znam šta mu se desilo. On je bio takav i u drugoj sezoni, impulsivan i sam sebi najbitniji, čim mu nešto kažeš da mu nije po volji, on odmah krene da se breca, da napada, vređa... Tako da me ovo sve ne iznenađuje od njega, to je on - zaključuje David.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: david_dragojevic/Instagram

Pogledajte još