NIJE ŠTEDELA: Vesna Zmijanac kupila Nikoliji i Relji stan vredan 230.000 evra?!

Pevačica Vesna Zmijanac navodno je ćerki Nikoliji Jovanović i zetu Relji Popoviću kupila stan koji je platila 232.105 evra.

Stan koji im je Vesna navodno poklonila je trosoban, ima 87 kvadrata i nalazi se u jednom novom poslovno-stambenom kompleksu u Beogradu.

- Vesna je nedavno prodala svoj stan na Voždovcu i kupila novi koji je platila 232.105 evra. Pazarila ga je dok je još bio u izgradnji, pa ju je kvadrat koštao 2.661 evro, dok je cena sada dosta veća. Stan je u prizemlju u najluksuznijoj zgradi u tom naselju, koje je pod video-nadzorom. Vesna će se uskoro useliti s Nikolijom, Reljom i petogodišnjom unukom Reom - ispričao je dobro obavešten izvor i dodao:

- Nikolija je u šestom mesecu trudnoće i Vesna želi da do porođaja brine i njoj, da je vodi na kontrole, kuva i čuva unuku Reu. Kad beba dođe na svet, biće uz nju nekoliko meseci, a zatim će se vratiti na Bukulju. Nikolija i Relja će sa decom ostati tu da žive.

Vesna navodno svakog dana obilazi završne radove i uveliko naručuje nameštaj, koji biraju ćerka i zet.

- Svi zajedno gledaju kataloge i obilaze radnje. Rekla im je da je njoj dovoljna jedna sobica, da ima kad je u Beogradu, a da ostatak urede kako god žele. Mada sve plaća, Vesna se mnogo ne meša, jer će oni ostati tu da žive. Želja im je da se početkom juna usele u stan, kako bi se skućili pre Nikolijinog porođaja - otkrio je sagovornik.

Pevačica i ćerka su veoma vezane, a poznato je i da Vesna obožava zeta i da voli da provodi vreme s njim.

- Relja je divan! Odličan je zet! Neće da prizna, ali osećam da me mnogo voli. Volim ga isto kao i Nikoliju, doživljavam ga kao da mi je sin. Češće sam na njegovoj strani nego na njenoj - izjavila je folk zvezda.

Izvor: Informer/Mondo.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još