ZNATIŽELJNI, PRONICLJIVI I DOVITLJIVI: Koja tri horoskopska znaka su najinteligentnija?

Ova tri znaka krasi intelektualna znatiželja, ali i velika pronicljivost.

1. Blizanac

Blizanci još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznali pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni pa odatle i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojim će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju Škorpijin prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodreti. Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima nemojte pokušavati da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako "provale" i tuđe namere.

3. Strelac

Strelčevi uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Oni već na "prvu loptu" pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

Izvor: Super žena/24sata.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još