EM ME HVALI, EM GLEDA GRAND, ČOVEK JE STVARNO KRALJ: Jelena Karleuša iskreno o komplimentima Radeta Šerbedžije

Pop zvezda Jelena Karleuša prokomentarisala je to što je Rade Šerbedžija javno rekao da je obožava i pohvalio je, a prepričala je i zanimljivu rekciju koju je Saša Popović imao na to.

Jelena se javno zahvalila Šerbedžiji i uzvratila mu na komplimente, dok je, kako je rekla, Popović ipak bio oduševljen činjenicom da Rade gleda Grand.

- Čovek je car, on je legenda, velika zvezda, jedini naš glumac sa ovih prostora koji je napravio svetsku, holivudsku karijeru. Poslala sam Saši Popoviću snimak, koji nije čuo kako on mene hvali, nego je čuo da on gleda "Grand" i njegov jedini komentar je bio: "Rade Šerbedžija gleda Grand", ja kažem: "Dobro, gleda Grand, a vidi kako me je nahvalio čovek", on kao: "Da, da, baš je car" - rekla nam je Jelena.

- Em me hvali, em gleda Grand, čovek je stvarno kralj i šmeker. Šta će more onih negativnih, groznih hejtera kada me ovakve svetske face hvale. Ponosna sam i hvala mu, nadam se da ću na neki način moći da se revanširam - dodala je Karleuša.

Podsetimo, Jelena je juče podelila na svom Instagramu deo intervjua sa Radetom Šerbedžijom, u kojem je on hvali.

- Obožavam ovu, kako se ona zove, Karleušu... Šarmirala me je svojom pameti, inteligencijom, šašavošću, potpuno sjajno lice - rekao je ranije Šerbedžija za TV Prva.

Izvor: Novosti.rs/Telegraf.rs
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još