JEDVA ČEKAM DA BUDEM MAJKA: Sanja Stanković otkrila rezultate testa za trudnoću! (VIDEO)

Sanja Stanković je danas preko Paule Hublin tražila test za trudnoću, koji je uradila tokom porodičnog sastanka koji su zadrugari imali danas. Drvo mudrosti ju je nakon sastanka pozvalo u Rajski vrt.

- Sanja, znam da je test pozitivan, kako se osećaš? - pitalo je Drvo.

- Nije, nije, stvarno nije, ozbiljno nije. Osećam se super zato što nije, samo sam smlaćena. Ja sam toliko glupa, mislila sam da mogu da sakrijem nešto od vas. Danas na slavi, nešto sam pitala Sandru, ja znam šta je bilo ispod pokrivača, nekako je nemoguće doći, ali kasni mi duži period, pa sam se istripovala u glavi. Sandra mi je rekla da tražimo preko nekog drugog, pa sam pitala Paulu da traži. Ja jedva čekam da budem majka, ali ne sa Filipom. Test je negativan - rekla je Sanja.

- Šta bi uradila da je pozitivan? - pitalo ju je Drvo.

- Ja sam neko ko je protiv abortusa, ali bih sama odgajala dete - dodala je Stankovićeva.

- Da li možeš da mi pokažeš test? - pitalo je Drvo.

- Bacila sam ga, ali stvarno je negativan. Imao je jednu crticu, bilo je na slovo S, nisam proveralava šta to znači. Ako mi ne verujete, nije mi problem da odradim opet - rekla je Sanja.

- Ja samo volim da ti budeš sigurna. Kako bi Matora reagovala? - pitalo ju je Drvo.

- Sigurno bi zaplakala, ali ne od sreće. Filip nije neko sa kim možeš da planiraš budućnost, prva ja ne bih volela da imam porodicu sa njim. A isto bi se smorila jer me voli, a i ona je htela da mi pravimo porodicu, sigurno ne bi volela da se to desi sa nekim drugim. Ja jesam smorena sada, ali nije jer je test negativan, nego sam meteropata, vreme je malo... - govorila je Stankovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.