JA SAM NIKO I NIŠTA: Nenad Aleksić Ša otvorio dušu zadrugarima, Nadica Zeljković i Miljana Kulić ga dotukle komentarima! (VIDEO)

Sinoć je održana emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Nenada Aleksića: "Ko si ti da tebe niko ne može da komentariše, ni Nadica ni Miljana?"

- Ja sam niko i ništa, i komentarišu me svaki put bez obzira da li me Nadica vređa! - rekao je Ša.

- Najbolje bi bilo da ti se izvinim još kad ustanem! On je sinoć pričao kako hoće da ide kući, mi smo sedeli i on je došao pa počeo da nas imitira a ja sma otišla, da on ne bi otišao na krov. Rekla sam mu da je povratnik u rijalitiju i da je tema! Sinoć nas je imitirao, ali ne lepo i ja ne znam šta je kvarno kada je neću da te vređam - rekla je Nadica Zeljković.

- Ona je rekla kako mene ne vređa psovkama, ali me podbada najkvarnije! - rekao je Ša.

- Ti da nisi bitan ne bih imao komentare, jer jako si bitan kada komponuješ, pevaš i kada se kurvaš i brukaš! - vikao je Mića.

- To se ovde blamiraš i ponižavaš ženu, da iznosiš prljav veš i Ivana nije to zaslužila i četiri meseca je bio bez ikakve priče i Ivan te sklonila od Dragane pa si ispao posle tri nedelje. Tebe boli što si izgubio božanstvenu ženu, a Nadica i ja ga bolimo jer ga istina boli! - rekla je Miljana.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još