TO JE BIO NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK U MOM ŽIVOTU: Stefan Đurić Rasta otkrio detalje susreta sa ćerkom Tarom nakon izlaska iz pritvora

Reper Stefan Đurić Rasta gostovao je u emisiji "Kontra šou" i tom prilikom progovorio je po prvi put o danima koje je proveo iza rešetaka.

Rasta je otkrio koliko je njegov život promenila ćerka Tara, kao i da je najemotivniji trenutak sa njom imao kada je izašao iz pritvora:

- Potpuno me promenila. Uvek se setim perioda kad je Ana bila trudna, ljudi su mi govorili "Videćeš, ssve će ti skroz promeniti", stvarno nisam verovao u to. Bilo mi je nadrealno da ja stabilna osoba, da me nešto promeni. Čudno je kako malo biće potpuno sve promeni iz korena. Ona je moj najveći gas i kočnica u isto vreme. To je bezuslovna ljubav, to čovek najbolje shvati kad se nađe u teškoj situaciji. Kao što je bila moja situacija sa hapšenjem - rekao je Rasta.

- I upravo je taj momenat kad sam se vratio kući, to je bio možda najemotivniji trenutak. Tara je onako dosta vremena provodila kod mene kući bez obzira što nisam bio tu. Ona je imala osećaj da je nekako prijatno, i da je tu. Svakog momenta je očekivala da ću da se pojavim na vratima, taj momenat je dugo trajao, kad se stvarno desio taj trenutak. Ne mogu da opišem tu sreću, radost, zaista je neopisiv i neverovatan - zaključio je Rasta u emisiji "Kontra šou".

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: stefanrasta/Instagram

Pogledajte još