IVANA ME VIŠE NE ZANIMA: Nenad Aleksić Ša iskreno o osećanjima prema bivšoj supruzi (VIDEO)

Tokom sinoćne emisije "Zadruga - Pitanja novinara" Darko Tanasijević pitao je Nenada Aleksića Ša kako komentariše priču ostalih da je zamenio mirniji život, za nešto potpuno drugačije.

- To je samo moj život, i tuđi komentari me ne zanimaju. Sam biram šta ću da radim, i u sve svesno ulazim, i ne kajem se ni zbog čega. Miran život me je psihički smorio, ja sam totalno drugačije živeo pre veze sa Ivanom - rekao je Ša.

- Postavlja se pitanje ako se Tara ponašala onako prema tebi, šta misliš, kako bi mogla napolju da se ponaša kad vas niko ne gleda? - pitao je Darko.

- Ja sam siguran da bismo se drugačije ponašali napolju. Ovde sam totalno izgubljen. Ovo nisam ja, tamo sam lagan i opušten, nasmejaniji i uživam. A ovde ne uživam nijedne sekunde. Pretežno sam smoren. Nisam neko ko može sa svima da ostvari komunikaciju, i veći deo kuće mi ne prija. Mislim i da je Tara slična meni. Ja sam u njoj video sebe. Drugačiji bismo bili i ona i ja - rekao je reper.

- Više puta si rekao da se ne kaješ zbog svega, ali si u poslednje vreme, u svakoj svađi sa njom, žalio za Ivanom... - glasilo je sledeće pitanje.

- To je mnogo pre bilo. Emocije su se ugasile, ljudi meni žele da nametnu da osećam nešto prema njoj. U svakoj svađi sam izgovarao svašta, kao i Tara, ali ja ne mogu bez nje, ja Taru volim. I ono što nisam iznosio u početku, brak me je počeo da guši, kao i Ivanu. Sad se razvodim, gledam unapred. Ne bih se zaljubio u Taru da se nisu ugasile emocije. To se desilo jako rano, čak sam krio to i od nje, bežao sam od toga, znao sam da može da dođe do raznih osuda, a sad mi je krivo što nisam odmah rekao. Od starta mi je njena energija prijala - odgovorio je Ša.

- Iz dana u dan se menja situacija, a kamoli iz meseca u mesec. Prema Tari nisam tad osećao kao što sad osećam. Zavoleo sam je, tad sam bio zaljubljen. Znam šta osećam, i apsolutno sam siguran u to. I u braku sa ženom se posvađamo, ali to ne znači da se ne volimo, i sa bratom takođe. Bitno je ono što ostane posle, u mom srcu je da volim Taru, ne želim da se vratim u taj brak, ne želim da molim Ivanu. Ne vraćam se kad uplovim u nešto novo, ne vraćam se nikada na staro - nastavio je Ša.

- Sve tvoje bivše kažu da se bojiš da ostaneš sam, pa si se zato vezao za Taru - rekao je Darko.

- Daj mi konkretno koju, ne znam o kome je reč, ali ja sam u Taru zaljubljen, volim je, ne znam da li sam ikog tako voleo - rekao je Nenad.

- Zbog čega si preko Ivane Šašić slao Ivani poruke? Da joj prenese da je voliš najviše na svetu - pitao je voditelj.

- Tad sam bio sa Ivanom u braku, a to je bilo verovatno da se čupam, da se ne sazna za Taru. Ja sam prestao Ivanu da volim od kada sam se zaljubio u Taru. Pokušavate da me odvojite od Tare, ne zanima me Ivana doživotno. Od desetog marta smo ušli u vezu Tara i ja, nemojte da me nervirate i pravite ludim - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još