The Killers potvrđeni za novi datum održavanja INmusic festivala #15!

Jedan od najvećih muzičkih sastava 21. stoljeća, The Killers, premijerno u Hrvatskoj nastupiće u junu 2022. godine u sklopu INmusic festivala #15!

The Killers su jedan od retkih savremenih američkih rock sastava koji ne zahteva puno uvoda. Iza njih je šest multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pesama koje su obeležile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyu, Lollapaloozi, Coachelli, i dr., a uz već rasprodanu i zbog pandemije COVID-19 ponovno odgođenu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse povodom 15. godišnjice INmusic festivala gledaćemo i u Zagrebu u junu 2022. godine gde će uz dobro poznati muzički opus predstaviti i novi materijal s hvaljenog šestog studijskog albuma 'Imploding The Mirage' izdatog u avgustu 2020. godine te već najavljenog sedmog studijskog albuma.

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 najavljen za jun 2020., odnosno 2021. godine, ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 20. do 22. juna 2022. godine.

Organizacija INmusic festivala zahvaljuje brojnoj publici na iskazanoj velikoj podršci i razumevanju u nastaloj vanrednoj situaciji pandemije COVID-19 koja je onemogućila održavanje jubilarnog izdanja festivala i ove godine te moli za strpljenje dok se odgode najavljenih turneja ne zaključe, a o čemu će informirati javnost putem službenih komunikacijskih kanala INmusic festivala.

www.thekillersmusic.com

Pogledajte još