LEKCIJA ZA ZDRAVLJE NACIJE IZ ROTERDAMA: Vesna Dedić oduševljena gestom Marije Šerifović (VIDEO)

Voditeljka Vesna Dedić oduševljena je jučerašnjim nastupom Uraganki na Evroviziji, a isto tako ponosna na Mariju Šerifović koja je otputovala u Roterdam kako bi pružila podršku mlađim koleginicama.

Naime, harizmatična brineta objavila je video snimak Šerifovićeve kako navija za naše predstavnice i poručila da je oduševljena, jer je sinoć bilo mnogo više podrške nego hejterskih komentara, te da su Ivana, Ksenija i Sanja prosule po Evropi zvezdani prah na Balkanski način.

- Lekcija za zdravlje nacije iz Roterdama... Tako je lepo kada stariji i uspešniji poput Marije Šerifović čuvaju leđa mlađima na početku karijere. Tako je lepo podržavati, diviti se i čestitati kao što su to sinoć putem Instagrama uradili svi, od najvećih zvezda do najvećih cinika. Tako je lepo u životu biti navijač, a ne samo takmičar! Nisam baš luda za Evrovizijom iako mi je nekad Šerifović donela priliku da kupim nova kola od honorara za, govorili su tad najbolji scenario ikad. Lepota, volja, harizma, želja, radost naših Uraganki su mi donele nešto mnogo važnije: Priliku da posle izolacije planete odahnem posle straha od pretnji onih koji su govorili da će korona od nas napraviti zombije. Neće! Volim glamur i otmenost, ali na Balkanski način: Spakuješ u kofer najlepše haljine i diplome, ali i srce i dušu pa sve što imaš i znaš prospeš kao zvezdani prah po Evropi, Americi... . Bravo za sve koji i dalje umeju da se dive i raduju umesto da tviteraški sumnjaju, ponižavaju i kritikuju. Bravo za Instagram, sve i svakog ko nam bar na trenutak ulepša život, inspiriše i nasmeje. Nije osmeh ono što imamo na licu kada se nekom rugamo, već kada se nekom divimo i volimo - napisala je vodiljka emisije "Balkanskom ulicom".

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dedicvesna/Instagram

Pogledajte još