SUDBINU SAM PRETVORILA U STIL: Vesna de Vinča otkrila zašto je već dve decenije u crnom

Predsednica kompanije "Miss Yu", novinarka i autorka brojnih televizijskih emisija Vesna de Vinča, važi za ženu koja neguje sofisticiran, prepoznatljiv stil odevanja. U njenom garderoberu mogu se naći kako elegantne haljine, tako i pantalone i strukirani sakoi, a zanimljivo je da je sva njena odeća isključivo crne boje.

- Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je 1998. godine preminuo moj suprug Predrag Vitas. Od tada su prošle 22 godine, a ja sam i dalje u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil - rekla je Vesna.

- Iskreno, pokušala sam da se vratim na staro, da počnem da nosim i druge boje, ali nije mi išlo. Onda sam napravila balans, stan mi je u potpunosti uređen u beloj boji i okružuje me svetlost.

Vesnina majka Tanja Jugović, koja je nedavno preminula, i u poznim godinama volela je vedre boje, ponajviše boju jorgovana, pa je i ćerku pokušala da nagovori da promeni modni stil.

- Dva puta sam, na njenu molbu, obukla nešto u drugoj boji. Jednom sam bila u belom, na zabavi koju sam organizovala na brodu. Drugi put sam, na finalu "Miss Srbije", imala neku zlatno-bež kombinaciju. To su moji modni "izleti" za ove dve decenije.

- Boje su kod mene prisutne u detaljima: šal, nakit, cipele, torbe, šeširi... Ponekad obučem kupaći kostim u nekoj vedroj boji, i to je to. Imam običaj da kažem: belo treba zaslužiti. S vremenom sam prihvatila Odri Hepbern stil. Mala crna haljina praktična za sve prilike u potpunosti se uklopila u moj način života. Em se sredim začas, em je mogućnost greške minimalna - kaže Vesna.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: vesnadevinca/Instagram

Pogledajte još