Porto Montenegro – Diplomatic Club nudi širok spektar pogodnosti svojim članovima

Color Media Communications organizuje onlajn konferenciju “Summer 2021”: kako se destinacije, festivali i hoteli pripremaju za letnju sezonu.

Svi zainteresovani konferenciju će moći da prate uživo 27. maja sa početkom u 9.30 h na YouTube kanalu Color Media Communications.

Zvanični partner konferencije je Porto Montenegro – Diplomatic Club.

Diplomatski Krug je unikatna platforma sa sedištem u Crnoj Gori koja nudi pristup širokom spektru pogodnosti u Porto Montenegro naselju i marini. Zaposleni u regionalnim diplomatskim organizacijama, imaju pravo na jednogodišnje besplatno članstvo, koje je prošireno i na članove njihovih porodica. Članovi Diplomatskog Kruga će kroz personalizovane pozivnice biti obavešteni o prvoklasnim događajima koji se dešavaju u naselju i hotelu Regent Porto Montenegro.

Pred nama je još jedno leto tokom kojeg će oni koji budu išli na odmor - putovati sa maskama na licu. Nekima od njih trebaće negativan PCR-test, drugima potvrda o tome da su revakcinisani. A svima nama odmor je nakon više od godinu dana pandemije - više nego potreban. Makar otišli na dnevnu turu vozom do Vršca ili na neka daleka, egzotična ostrva.

Kako se destinacije, veliki festivali i hoteli spremaju za letnju sezonu čućemo od ljudi koji vode hotele, turističke organizacije i gradove u našem regionu i širom Mediterana.

Pogledajte još
1 komentar
  1. Tesla says

    Sve je to epo ali ako gospođa iz tog udruženja misli da im gosti dolaze moraju dobro da razmisle o cistoti svoje okoline naročito mora! 2019 sam doziveo tragediju na njihovom moru, tačnije u delu Lustice naselja! Bio sam žrtva nesvesnog vozača glisera koji me je pokosio, tačnije uništio mi je noge! Borio sam se pola sata sam u vodi da preživi dok je on nastavio u pravcu Oblatno plaže! Zadobio sam veoma teške telesne povrede i što je još gore u mojim ranama sam dobio izuzetno opasne bakterije zahvaljujući prljavo vodi, tačnije vodi punoj fekalija(govna)! Do sada sam imao 14 teških operacija zahvaljujući prljavom moru! U tom delu gde sam bio nalazi se izvor fekalija iz obližnjih naselja! Cevi koje se protežu u moru dužine 300 metara i dubini od 75! Ovim putem upozorava sve koji idu put Crne Gore da bi se tamo odmorili da ni u kom slučaju ulaze u vodu! Ako ne žele da prodaju kao ja ili gore jer tamo ne postoji nikakav zakon o životnoj sredini i zakon o upravljanju plovili a na moru! Sve je korumpirano i vlada bezzakonje!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.