FINANSIJSKA SIGURNOST IM JE VAŽNIJA OD LJUBAVI: Pripadnice četiri horoskopska znaka najbogatije se udaju

Astrolozi su došli do zanimljivih otkrića i uspeli su da identifikuju četiri horoskopska znaka pod kojima se rađaju najbogatiji ljudi.

Ako sami nisu bogati, najčešće se venčavaju sa bogatim ljudima.

Lav

Lavice su prave kraljice! Kod njih ide i jedno i drugo. Ulažu u sebe po pitanju obrazovanja, karijere kao i fizičkog izgleda. Isto to traže i od partnera, uspeh, moć, novac. One savršeno znaju da uvećaju svoje bogatstvo. Materijalisti su, ali isto tako kada one zavole zavole lavovski. Odane su i verne supruge i divne majke. Od muškarca traže podršku kako finasijsku tako i emotivnu. Vraćaju istom merom ako ne i više.

Devica

Jedne od najmudrijih žena horoskopa. Imaju precizne i jasne misli, nikada ne reagiju na prvu loptu. Precizno i staloženo biraju partnera. Velike su radilice pa traže istog takvog partnera. Device ne vole rasipnike, traže supruga sa istim pogledom na svet. To možda i nije njihova najveća ljubav, ali su kroz život naučile da je finasijska sigurnost jednako ljubav. Možda zvuči surovo ali je tako.

Rak

Račice su esencija doma i porodice. Kao i Device na prvo mesto stavljaju novac. Traže muškarca i nalaze onog koji im može dati finasijsku sigurnost i tada one prave prave porodično gnezdo. Novac nikada ne troše na površne stvari već na dom i decu. Unapred razmišljaju o njihovom školovanju i budućnosti. Račice ne razdvajaju ljubav od novca. To uvek ide jedno sa drugim.

Škorpija

Duboka, jaka i strastvena žena. Muškarca bira po intuiciji. Nepogrešivo oseća njegovu moć. Za razliku od Lava i Device ona će dati šansu muškarcu koji i nije materijalno stituiran i moćan. Zašto? Zato što ona intuitivno zna kako da napravi moćnog i uspešnog muškarca. Ona je u ovoj priči vrat a muškarac glava. On se okreće kako ona kaže. Pravi je srećnik taj muškarac koga Škorpija odabere za supruga. Novac, moć i uspeh im sleduje!

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još