NE VRAĆAM SE IVANI, NAŠA PRIČA NEMA "HEPI END": Nenad Aleksić Ša doneo konačnu odluku u vezi sa suprugom, Sandra Rešić pokušala da ga odgovori (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša i Sandra Rešić porazgovarali su o sinoćnim dešavanjima tokom emsije kada su zadrugari ubeđivali repera da i dalje poseduje emociju prema još uvek, sadašnjoj ženi Ivani Aleksić.

- Pričam ti najlogičnije, ne vraćam se na to, to je jedan kroz jedan. Ne znam kako ljudima nije jasno ono što pričam. Ne vraćam se ni Ivani ni u brak - rekao je Ša.

- U celoj priči je opravdano da tebe Ivana mrzi - konstatovala je Sandra.

- Ne znam kako da ljudima objasnim na najprostiji način, ljudi žele da čuju ono što ne mislim. Ja znam šta neću, šta hoću - nastavljao je Ša.

- Svi vole "hepi end", a ova druga priča to nije. Ja ne znam Ivanu, ali za ovu drugu poznajem, i kažem ti da to nije to - dodala je Sandra.

- Svako gleda iz svog ugla. Ja znam šta je u meni, a šta nije - dodao je Ša.

- Ne govorim ti ja o pomirenju sa Ivanom, kažem samo kako zvuči iz našeg ugla, sa strane - dodala je Sandra potom.

- Ja sam svima objasnio kako bih se osećao za Taru - rekao je Ša.

- Ti danas, i 20 dana unazad nemaš tenziju - rekla je Sandra.

- Da, ali ja to držim u sebi, naučio sam da plovim, da radim neke stvari, bežim od svega što me tišti. Radim na sebi, zacrtao sam sebi neke stvari, imam glupe ciljeve, i razmišljam o tome, a ne o stvarima koje me tište. Kapiraš, kaad razmišljam, tada krene ringišpil - pravdao se Ša.

- Ti si bio nesrećan čovek - konstatovala je Sandra.

- Ja sam drugačiji čovek - pravdao se Ša.

- Ti voliš da ti bude loše - objasnila je Sandra.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još