OD SADA PUŠTAM GO*NA DA SMRDE: Nenad Aleksić Ša odbio da razgovara sa Nadicom Zeljković i brutalno je vređao (VIDEO)

Voditelji radio-emisije "Delegati", Marko Janjušević Janjuš i Filip Car tokom poslepodneva pozvali su Nadicu Zeljković i Nenada Aleksića Ša da zajedno gostuju u njihovoj emisiji, kako bi razgovarali o svom sukobu.

- Ša nije ni svestan, ja sam imao prošle godine 15 ljudi na grbači, on ima samo Nadicu - prokomentarisao je Janjuš.

- Ovo me ne zanima, ovo je jeftino. Imam minut za vas, ali ovo mi je jeftino - rekao je Ša i napustio emisiju.

- On je na popustu. Ja neću da se svađam sa njim, ali je sinoć bio bezobrazan, izvređao mi je porodicu, a ja sam njega razumela. Ja sam želela njega da opametim, da ne bude Ša-mar. Ne razumem što me je sinoć izvređao! Bezobrazluk, bre! - komentarisala je Nadica.

- Ja sam svesna kamera, da se razumemo. Pazim i šta ću vama reći, jer imate i vi roditelje. Ja se bojim šta će meni mama reći. Meni će reći da nisam trebala da vičem na ovog ili onog. Ona je divna žena, ali ja sam na tatu. Gledajte šta ćete reći sebi ispred ogledala, to je najbitnije. Pozdrav za moju majku, koja je najbolja žena i baka na svetu. Ja nikoga ne mrzim, samo ne volim bezobrazluk. Ako smo počeli tu raspravu, šta si ti da ne podnosiš te udarce? Toliko si na javnoj sceni, a ne možeš da izdržiš kritiku. Samo sam ga pogledala, on doživi nervni slom. Nisam baš danas smirena, ja sam njega otkačila, ali ću ga opet komentarisati - objasnila je Nadica.

Nenad Aleksić Ša nešto kasnije je ponovo došao sam i rekao šta ima:

- Ja sam lagan, ali ne želim da gostujem sa svakim. Van stola biram. Od sada puštam go*na da smrde - rekao je Ša.

- Roditelji ne mogu da mi kažu ništa, jer smo svi isti. Nema šta ko da mi kaže, sebe sam vaspitavao, sam se pitam za sve, odluke donosim sam. Nije me zanimao izbor mojih roditelja, tako da ne treba ni njih da zanima moj izbor. Ako ste mi dali život - pustite me da ga vodim kako znam i umem. Ja slušam samo sebe. Tokom meseca očekujem te finalne papire za razvod, nije bilo nikakve rasprave, sve smo se dogovorili. Trudim se da budem lagan, kad budem izašao, imam svoj život. Ne kajem se ni zbog čega. Dosta puta sam u trenutku rekao "Šta mi je ovo trebalo?", ali sve je tako moralo da se desi, uvek te sačeka ono što treba da te sačeka. Ja ću biti 100% ja tek kad izađem i kad ne budem imao ovu tenziju - govorio je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još