DOČEKAĆE STOTU: Koji horoskopski znaci najduže žive?

Da li je zapisano u zvezdama ili je bitan odnos prema životu? Da vidimo šta kaže astrologija!

STRELAC

Strelac je večiti optimista! On životu pristupa sa filozofske strane. Svakom problemu pristupa široko i nikada se ne zadržava na sitnim stvarima. I najveći problem prihvata sa osmehom na licu, nikada neće dozvoliti da ga život "pojede".

Nestalan je i uvek misli da je trava tamo negde zelenija i to je princip koji ga uvek gura napred. Ponekad ume da bude na neki način površan da preleti preko problema.

Baš je to ono što treba da naučimo od njega jeste da ne trošimo previše energije, jer će se život svakao ići svojim tokom radili mi nešto ili ne radili!

DEVICA

Od Device treba učiti sve! Njen sterilan i racionalan pristup životu uvek se isplati na duge staze. Deluje, ali samo deluje, da je bez emocija, praktična i pomalo škrta uvek se u svakom problemu dočeka na noge!

Baš zbog tog njenog uma ona ima jak mehanizam da se odbrani od svih zala koje kruže i ne dozvoljava da joj život utaba staze već ih ona sama pravi. Uvek gleda dva koraka unapred i spremna je na izazove.

BIK

Bik je jak zemljani znak. Uvek duboko siguran u sebe i stoji obema nogama na zemlji. Zato i najbolje oseća svaku promenu koja se dešava u njegovom okruženju. Ne voli promene ali kada krenu tada nastupa njegova mentalna snaga. Ne kaže se tek tako "jak je ko bik".

Smirenost tela i uma je njegova glavna karakteristika. Kada život krene da zadaje udarce on ih prima smireno i tek posle kasnije pristupa rešavanju situacije.

ŠKORPIJA

Škorpija se uvek oslanja samo na sebe. Zbog izržene intuicije problem detektuje i rešava i pre nego što se pojavi.

To joj daje samo prividnu smirenost jer je u njoj vulkan osećaja! Nikada ne gubi energiju na površne stvari i to joj daje prednost u odnosu na druge znakove Zodijaka. Život je za nju avantura! Svakako jedan od znakova koji zna da živi život.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još