INTUICIJA MI GOVORI DA JE TO RIJALITI IGRA: Nenad Aleksić Ša otkrio šta misli o hipotetičkom zbližavanju Tare Simov i Vladimira Tomovića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Darko Tanasijević je pitao Nenada Aleksića Ša kako bi reagovao da je hipotetički dopisivanje Tare Simov sa Vladimirom Tomovićem istinito, i to da je ona promenila boju kose.

- Ako je tako, to je onda veliko razočarenje. Dao sam svoj maksimum, ako je to tako, onda bi to bilo jako ružno, jer nisam ništa loše uradio. A što se tiče nje, sva promena je dobra promena. Ne znam kako se oseća ona, ali siguran sam da joj lepo stoji, jer je ona lepa devojka. Nisam lagan uopšte, i te kako mi je teško - rekao je Ša.

- Kako si zapravo? - pitao je Darko.

- Užasno. Kao go*no. Fali mi, a kad dobiješ ovakvo pitanje, ne znaš da li da veruješ. Trudim se da mi prođe dan što brže. Loše mi je - rekao je Ša.

Darko ga je podsetio ponovo na njegov odnos sa Tomovićem, i prepirke koje je imao sa Tarom zbog njega, te i na njihovo hipotetičko zbližavanje.

- Da uđu u taj odnos, više mi deluje kao rijaliti igra napolju. Poznavajući Vladimira, i kako se odnosi prema devojkama, ne verujem da bi se ponašao prema Tari kao ja. Ako dođe do toga, svako bira šta će da radi, ako je to njen put, ja ne mogu da sprečim. Glupo bih se osećao jer nisam ništa loše uradio Tari - rekao je Ša.

- Intuicija mi govori da je to jedna rijaliti igra, sa Vladimirove strane. Ja sam takav, meni je ovo dril za mozak ozbiljan. Svaki dan razmišljam da odem odavde. Ostao sam sam ovde, da nosim sve na svojim leđima. Neću ništa da tvrdim dok ne izađem. Osećam se lošije nego iko ovde, iako to ne pokazujem. Na ivici sam da odem odavde - nastavio je Ša.

- Kako bi hipotetički bilo da su se Kija i Ivana združile? - pitao je Tanasijević.

- To su dve dobre osobe, nek nastave da se druže. Protiv Kije nemam ništa loše da kažem, nek se druže, nemam šta loše da kažem. Nije mi iznenađujuće, one su druželjubive - rekao je reper.

- Ja pretpostavljam da su dobre drugarice. Ne iznenađuje me da se nađu njih dve. Rastužilo me je jer zamišljam Ivanu i mene, vratim se u tu bol tih žena. To je javna sramota, jer žena ne zna kako da se ponaša. Ivanu sam zamišljala kao rođeno dete, koje mora da trpi pitanja svakakvih žena, da preživljava sve ovo, što jedan gospodin radi. Mene je dotukao onaj snimak gde se njih dvoje smeju, a ona se tamo raspada. Nadam se da moja Kija daje samopouzdanje Ivani, kako sam ja njoj - tužna je bila Kijina majka Nadica Zeljković.

- Ja bih voleo da ona više komentariše svoj život, nego moj - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još