RADO ĆU UPOZNATI ANU SA NOVOM DEVOJKOM: Stefan Đurić Rasta nikad iskrenije o bivšoj supruzi i ćerki Tari

Reper Stefan Đurić Rasta nakon što je pušten iz zatvora, nedavno je osuđen na godinu dana kućnog pritvora zbog posedovanja narkotika.

Nanogicu još nije dobilo, ali zato vredno radi na novim pesmama.

- Ja još uvek nemam nanogicu. Kao finalnu kaznu sam dobio nanogicu koju ću nositi godinu dana. Sada postoji proces kada se čeka da fizički ta nanogica bude stavljenja i krene mera kućnog pritvora. Nanogica je nešto što skraćuje kretanje, s tim što ću imati prilike da dolazim i radim u studiju, jer sam tu zaposlen. Direktor sam firme i držim studio. To je nešto što je moja svakodnevna obaveza i mesto gde provodim najviše vremena. Sa nanogicom ću to moći da radim, potrebno je da pošaljem zahtev i da mi nadležne institucije odobre. Imaću prilike da šetam jedno vreme i imam slobodu - otkrio je Rasta i dotakao se bivše supruge Ane Nikolić sa kojom ima ćerku Taru.

- Meni je prva asocijacija na Anu naša ćerka Tara. Hvala bogu da imamo takav dar od boga. To nikada neće moći da pokvari naše međusobne odnose i uvek će ih održavati. Anina najveća vrlina je neko ko je iskren do besvesti, što nije dobro, tako da bih to naveo kao i manu. Nikada mi nismo bili u svađi, da bismo se mirili. Detinjast u nekim slučajevima jesam, jer tako živim i to je moj način života. Možda budem i radio pesme za Anu, zašto da ne? - otkrio je Stefan kome je ćerka centar sveta.

Rasta je istakao da bi rado upoznao novu devojku sa Anom Nikolić.

- Ja sam zaljubljen, imam ćerku koja mi najviše na svetu znači. Pogotovo kao neko ko je sveže izašao iz pritvora i kao neko ko ima osećaj da nadoknadi svu tu ljubav. Shvatio sam koliko je ta ljubav i bezuslovna da u životu radim dobre stvari. Kada je u pitanju ljubavni život, trenutno je status kvo. Više sam se posvetio sebi i poslu. Smeo bih Anu da upoznam sa svojom novom devojkom, što da ne, u budućnosti - poručio je Rasta.

Izvor: Blic.rs
Foto: stefanrasta/Instagram

Pogledajte još