KLJUČNE OSOBINE DOBROG LJUBAVNIKA: Kakvi muškarci pružaju najbolje orgazme?

Istraživanja su pokazala da orgazam kod žena nema nikakve veze s njihovom anatomijom ili anatomijom muškarca, a ni sa njihovim seksualnim sposobnostima u krevetu.

Takođe, navode da količina užitka koji žena doživljava tokom vođenja ljubavi ima veze s tipom muškarca kakvog je odabrala.

Ove karakteristike krase muškarca koji pruža najbolje orgazme ženama:

Humor

Žene vole muškarce koji znaju da ih nasmeju. Momci kojima je humor jača strana obraćaju pažnju na detalje i posmatraju svet drugim očima, što žene izrazito privlači. Muškarci s pravim smislom za humor, znaju kada treba stati i uozbiljiti se.

Kreativnost

Niko ne želi partnera koji ujutru ustane, ode na posao, dođe kući, legne pred televizor i ode u krevet. Žene ne privlači monotonija.

Jeste li ikada primetili da najveći zavodnici nisu nužno i besprekornog izgleda? Žene najviše na muškarcima privlače njihova kreativnost i spremnost za eksperimentisanje, što je idealno za vođenje ljubavi.

Osim toga, kreativci su često zagonetni tipovi, a žene vole tajanstvene muškarce.

Toplina

Žene vole ljubazne i pristupačne muškarce, a upravo topli i srdačni muškarci spadaju u najbolje ljubavnike.

Iako se želje muškaraca i žena često razlikuju, kada je u pitanju seks, u jednom se ipak slažu. Žene vole da se osećaju sigurno s muškarcem s kojim spavaju, a muškarci vole da se žena oseća sigurno pored njih.

Kad se žena oseća sigurno, ona može da se opusti i uživa ​​u seksu više od ikoga, što muškarcu otvara vrata za eksperimentisanje i istraživanje.

Vernost

Dok mnogi misle da je seks s jednom osobom do kraja života prilično dosadan, žene ipak neguju vernost i predanost.

Ako je muškarac veran ženi, ona će se osećati poželjnom i potrebnom, što stvara idealnu atmosferu za postizanje orgazama.

Mnoge žene ne doživljavaju orgazme tokom ranih seksualnih iskustava jer nisu razvile dovoljnu povezanost s partnerom i nemaju poverenja u njih.

Miris

Mirisi mogu da nam pruže razne emocionalne senzacije poput sreće, tuge, uzbuđenja i zadovoljstva, stoga ne čudi da miris muškarca može da privuče ženu.

Ako miris privuče ženu, to je znak da je u uživanje uključeno još jedno čulo koje će joj omogućiti lakše postizanje orgazama, koji će ujedno biti i intenzivniji.

Izvor: Prva.rs/Centarzdravlja.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još