IZUZETAN LIFESTYLE: Koja tri horoskopska znaka imaju najbolji ukus?

Bilo da je reč o odeći, enterijeru ili odabiru hotela za opuštanje, postoje ljudi koji imaju posebno razvijen unutrašnji osećaj za lepotu.

Oni su toliko znatiželjni da među prvima isprobavaju trendove, neprestano teže nečem novom i nisu ravnodušni prema modi.

Koje astrološko trojstvo ima najbolji ukus?

BIK

Prizemni i strpljivi Bikovi imaju urođeni osećaj za modne trendove. Prijatelji se dive njihovom sjajnom ukusu u adolescenciji i uspevaju da održe ovaj osećaj odličnog stila dugi niz godina. Nije iznenađujuće što će Bik verovatnije od drugih dobiti iskrene komplimente za svoje stajlinge. Prema astrolozima, predstavnici ovog znaka imaju najbolji ukus za odeću od svih. Počasno prvo mesto u modnoj industriji!

RAK

Svi znaju da je najsrdačnijem astrološkom znaku potrebna prijatna "školjka" - njegov dom. Stoga se oni rođeni pod ovom letnjom zvezdom odnose prema svojim domovima sa posebnom pedantnošću i skrupuloznošću - ovde sve treba da bude idealno namešteno. Stoga su Rakovi ti koji, po pravilu, čak i van profesionalnog polja delatnosti, pažljivije od ostalih prate najmodernije trendove u enterijeru. A često mogu da daju dobre savete prijateljima kako da opreme stan ili kuću.

STRELAC

Preduzetni i ekstrovertni Strelčevi veoma vole lep život. Vole da se odmaraju u neobičnim hotelima - i zaista to znaju vrlo dobro da odaberu. Istovremeno, predstavnici ovog horoskopskog znaka ne biraju uvek najskuplja mesta za odmor, već uvek - najmodernije lokacije sa posebnim dizajnom. Besprekoran ukus za savršen odmor!

Izvor: Harpersbazaar.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još