OSTAVITE IH BEZ TEKSTA: Idealan poklon za svaki horoskopski znak

Zvezde otkrivaju koji je idealan poklon za svaki znak horoskopa.

Ovan

On je nemiran, impulsivan, vredan i sponatan znak. Ovan ima najjači vizuelni doživljaj i sve prihvata impulsivno i dramatično. Kada za njega biramo poklon možemo da pođemo od opšte karakteristike da Ovan po astrologiji vlada glavom tako da su šešir, kapa, kačket ili ešarpa, šal dobar odabir za jednog Ovna. Takođe, u obzir može da dođe poklon vaučer za frizera ili masažu.

Bik

To je znak koji najiskrenije voli novac. Voli ga i uživa u njemu, ali nije škrtica! Poklon za Bika bez mnogo razmišljanja je novac, ako ste u prilici. Dolazi u obzir sve što je za kuću - lepa prostirka za sto ili kvalitetan pribor za kuvanje. Bikom vlada grlo-glas, pa je lepa ogrlica za ženu Bika sjajan poklon. Takođe, ako ste baš u prilici možete mu pokloniti ugovor o nasledstvu kada je nekretnina u pitanju.

Blizanci

Radoznao, nemiran i lepršavi znak. Njegove emocije su iskrene i tako reaguje na poklone. Jedini poklon koji će njega ostaviti bez teksta su kola! U obzir dolazi dobat laptop, sto za kompjuter, udobna stolica, kavalitena knjiga. Bilo šta što je u vezi sa komunikacijom. Poklon putovanje je isto dobar poklon.

Rak

Ima tiha ali bujna i jaka osećanja. Kako ima oklop oko sebe (kao i sam rak) nikada ih neće na prvu loptu pokazati. Ono što će jednu damu rođenu u znaku Raka učiniti presrećnom jeste ogrlica od bisera. Za muškarca Raka to je kvalitetna večera sa morskim plodovima. Rak nije materijalista i ono što najviše ceni je kada od vas oseti čistu emociju.

Lav

Luksuz pre svega! Lavu je sve luksuz, pa tako i daje svoja osećanja. Lava nije teško obradovati, ali samo ako imate novca. Za damu to može da bude bunda, zlato i biseri. Takođe, svidelo bi joj se i putovanje, ali luksuzno. Može i bela tehnika nekog prvoklasnog proizvođača. Kada je reč o muškim Lavovima to može da bude kvalitena olovka koja je pozlaćena ili flaša skupog i dobrog vina.

Devica

Devica nije materijalista. Odabir za Devicu može da bude kvalitetna slika, karta za premijeru pozorišne predstave ili ulaznica za simpozijum iz oblasti koja nju interesuje. Nikada nećete pogrešiti poklonom za kuću kao što su kvalitetna pegla, šerpa...

Vaga

Ako neko voli da prima poklone onda je to Vaga! Kvalitena šminka, poklon vaučer za najluksuzniji kozmetički tretman i naravno lep nakit. Takođe, uvek će da padne na dobar komad garderobe. Ako ste u prilici, uvek će im dobro doći stan u potkrovlju!

Škorpija

Kada kupujute poklon Škorpiji najbitnije je da je taj dar samo za nju, da je inspirisan njome i nikako da takav isti poklonite još nekome. Tada Škorpija postaje ljubomorna a to ne želite! Izbor može da bude lepa duga crna haljina ili seksi donji veš. Dobar parfem je uvek odlična opcija.

Strelac

Voli da prima pokolone i isto tako da ih poklanja. Kada je jedan nemiran Strelac u pitanju najbolji poklon za njega je putavanje! Ali, nikako solo već u dvoje na neku udaljenu egzotičnu destinciju. Knjige o filozofiji, prolaznosti života ili o putovanju su odlična opcija. Nije materijalista i zaista se obraduje svakom poklonu.

Jarac

Voli kvalitetene, ali ne nužno skupe stvari i poklone koji su namenjeni baš njemu. To mu govori da ste razmišljali o njemu i da se trudite da osetite njegovo samo na izgled hladnu spoljašnost - dušu. Dobar i kavitetan sat je možda najbolji poklon za Jarca. Ako je u fazi izgradnje kuće ili renoviranja stana praktičan alat koji je kvalitetan je odlična ideja.

Vodolija

Voli neobičan i moderan poklon. Sve što je u vezi sa kompjuterima ili internetom odličan je poklon. Kada je u garderoba u pitanju može da bude lepršava i lagana ali opet moderna i neobična.

Ribe

Vole kada im poklon poklanjate iz duše. Jer su one same po sebi duše. Svilena spavaćica, seksi donji veš, dobra slika ili knjiga je nešto što će oduševiti svaku Ribu. Takođe izlazak na večeru ili bioskop je odlična ideja.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još