ODABRANI POBEDNICI U ŠEST KATEGORIJA: Završena poslednja "Zadrugovizija" u četvrtoj sezoni rijaliti šou programa "Zadruga" (VIDEO)

Sinoć se u "Zadruzi 4" odigrala poslednja "Zadrugovizije" ove sezone, čija je tema bila pesme koje najbolje opisuju situacije koje su se dogodile u Beloj kući. Nakon što se predstavilo trinaest grupa, usledila je dodela nagrada.

Prvi je glasao novinarski žiri, koji su činili članovi mnogobrojnih domaćih redakcija. Predstavnici sedme sile dodelili su svoje glasove, a najviše poena osvojili su Jovana Tomić Matora, Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović. Veliki šef spremio jebogate nagrade za pobednike, a Matora, Rialda i Kenan su se oduševili kada su videli šta su dobili i zahvalili se novinarskom žiriju što je baš njih odabrao za pobednike.

- Ja nisam očekivao, iznenađen sam - rekao je Kenan.

- Iznenađena sam, moji favoriti su Teodora i Čorba. Hvala svima! - rekla je Matora.

Pobednički nastup:

Korisnici popularne društvene mreže Fejsbuk dobili su priliku da odaberu svoje pobednike poslednje "Zadrugovizije" aktuelne sezone, i to putem zvaničnog Fejsbuk profila "Zadruge". Publika je glasala za 13 grupa, koje su se predstavile na sinoćnjem spektaklu.

Ubedljivo najviše glasova osvojila je grupa koju čine Jovana Tomić Matora, Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović. Oni su u bekstejdžu primili bogatu nagradu koju je pripremio Veliki šef i zahvalili se fanovima koji su ih doveli do trona.

Pobednički nastup:

Korisnici društvene mreže Instagram dobili su priliku da putem zvaničnog profila Zadruge na ovoj popularnoj mreži glasaju za svoje favorite, tako što su ostavljali lajkove na storije svojih favorita.

Najviše lajkovala imala je grupa koju su činili Paula Hublin i Fran Pujas. Oni su u bekstejdžu primili bogatu nagradu koju je Veliki šef pripremio za pobednike Instagram glasanja, te se zahvalili korisnicima ove popularne društvene mreže što su ih doveli do prvog mesta.

- Hvala vam puno! Meni su bili svi super! - rekla je Paula.

Pobednički nastup:

Publika je dobila priliku da odabere više pobednika "Zadrugovizije", koja je ujedno i poslednja u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Jedna od nagrada koju je publika dodelila bila je i TikTok nagrada. Članovi popularne društvene mreže glasali su tokom cele noći za svoje favorite.

Kada je obavljen presek glasova, najviše lajkova na društvenoj mreži imali su Paula Hublin i Fran Pujas, te su oni postali pobednici i TikTok glasanja i odneli bogatu nagradu koju je pripremio Veliki šef. Zadrugari su dobili aplauz od svojih cimera, te su se zahvalili publici zbog koje su izbili na prvo mesto u glasanju.

- Ja nemam TikTok, Paula ima, pa će me naučiti - rekao je Fran.

Pobednički nastup:

Članovi stručnog žirija poslednje "Zadrugovizije" četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu bili su Kija Kockar, Stanija Dobrojević, Ljupka Stević, Dejan Milićević i Nenad Sinđelić Gastoz.

Svaki član stručnog žirija podelio je svoje poene po dobro poznatom sistemu glasanja, a najviše bodova osvojili su Nadica Zeljković i Lepi Mića. Ono što je bilo zanimljivo tokom glasanja je da je Kija naglasila da daje 0 poena Kristijanu Goluboviću, kao i Nenadu Aleksiću Ša, dok je Stanija Goluboviću dala 2 poena za "stara dobra vremena".

- Očekivala sam od svoje ćerke 12 poena, ali ne i pobedu - rekla je Nadica.

- Hvala stručnom žiriju za poštovanje - dodao je Lepi Mića.

Veliki šef je pobednike stručnog žirija spremio bogatu nagradu, koju su oni preuzeli u bekstejdžu. Takmičari su se zahvalili članovima žirija što su baš njih izglasali za pobednike.

Pobednički nastup:

Na samom kraju spektakla, voditelji su saopštili zadrugarima i publici da je najviše SMS glasova stiglo za Miljanu Kulić, Mišela Gvozdenovića i Minu Vrbaški, te da su oni osvojili najbogatiju nagradu ove noći, koju je pripremio Veliki šef. Takmičari nisu mogli da veruju da su baš oni osvojili glavnu nagradu, te su se zahvalili publici koja ih je dovela do trona. Cimeri su ih nagradili aplauzom, a zatim i čestitali na putu do Bele kuće.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još