DOSTA MI JE OVE LUDNICE, ZAPOČINJEM NOVI ŽIVOT: Darko Lazić odlučio da se preseli u Nemačku i otvori restoran

Darko Lazić rešio je da promeni život iz korena. Pevač je nakon raskida veridbe s Marinom Gagić doneo odluku da napusti Srbiju. On će se u septembru preseliti u Nemačku gde će započeti novi život.

- Svi me pitaju za nove pesme, ali, iskreno da ti kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku! - rekao je Darko i objasnio koji su razlozi ovako drastične odluke:

- Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za*ebancije. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispasti - ispričao je Lazić, koji se ipak neće odreći pevačke karijere.

- Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu - bio je iskren Lazić, koji će tokom leta imati posla preko glave. Gotovo su mu do septembra popunjeni termini.

- Imam celo leto zakazane nastupe, samo da ne pooštre mere i biće super. Pretežno ću pevati po primorju i u inostranstvu, Hrvatska, Crna Gora, Austrija - završio je Lazić, koji je i nakon raskida veridbe ostao sa majkom svog sina u dobrim odnosima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još