ŽIVELI SMO ZAJEDNO GODINU DANA, NAŠA VEZA BILA JE STRASNA I ISKRENA: Aca Lukas otkrio detalje tajne romanse sa Ksenijom Pajčin

Pevač Aca Lukas objavio je autobiografsku knjigu "Ovo sam ja" u kojoj je opisao brojne zanimljivosti iz svog života, a otkrio je i detalje tajne veze koju je imao s ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin.

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: "Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala "Kako je ova uspela, a ja ništa" - napisao je Lukas i dodao da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

- U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala.

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

- Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama.

Žena je ipak otkrila njegovu aferu sa Ksenijom, opisao je i kako.

- Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi - napisao je Lukas.

Izvor: Pink.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još