PREDIGRA JE ZAKON: Najbolji recept za savršen orgazam

Orgazam je i dalje nekim ženama nedostižan cilj, drugima samo priča koja se jednom dogodila, a većini njih se dogodio, ali nije bilo baš tako sjajno da bi pričale o tome.

Pa onda, razmislite - očito problem ne može da bude samo u ženama, već i u muškarcima kojima je orgazam jednostavnija stvar, kraće traje i obično nakon cele priče on zahrče, a ona i dalje gleda u plafon i pita se...

Hajde onda da uradimo nešto pametno - predigra je ključna za postizanje orgazma, slažu se seksolozi koji naglašavaju da i brzinski seks nekad može da bude sjajna stvar i dovede ženu do senzacionalnog orgazma, no u "običnom" seksu predigra je neizbežna.

Sam čin seksa tek je zaključni deo cele priče, kažu stručnjaci koji preporučuju da se predigre ne odričete ni pod razno - sviđala se ona vama ili ne, ženi je nužna za postizanje pravog ugođaja.

Uzbuđenje kreće s poljupcima, nastavlja se dodirima i počinje žestoko da raste tokom oralnog seksa koji će oba partnera potpuno uvući u akciju, ne dozvoljavajući im da misle o drugim stvarima.

Igranje tokom predigre može da napravi pravo malo čudo, čak i za umornu partnerku kojoj zapravo i nije bilo do seksa - par dodira i poljubaca na pravim mestima brzo će potpuno zaseniti umor i probuditi želju u njoj.

Stoga, predigra je zakon, držite se tog saveta i nećete pogrešiti.

Izvor: Metro-portal.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još