NEKA DOĐE DA JE JE*EMO: Kristijan Golubović javno pretio Kiji Kockar (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Stefanu Kariću.

- Kada ti je Kija rekla prošle godine šta misli o tebi, napadao si je sa devojkom, sada ti je rekla ono što tebi odgovara, opet ti nije po volji - glasio je komentar.

- Nije tačno, ja sam stao tada na stranu Kije. Ja sam tada rekao da niko ne može da vređa moje prijatelje - govorio je Stefan.

- Kija je rekla da nastavimo, da je sve kao i naša veza, to je bila ironija, nije sad imao od čega da je brani - rekla je Jovana Ljubisavljević.

- Pa, lepo ti je rekla, on beži, ti ga vraćaš - poručila je Nadica Zeljković.

- Kija igra rijaliti od spolja. Neka dođe ovde. Znaš koliko sam ja takvih je*ao pored wc šolje! Peticija za zaštitu šolja! Nabijem ja nju na ku*ac! Neka dođe da je je*emo ovde verbalno! - govorio je Kristijan Golubović.

- Nemoj, Kristijane, to ona i želi! - rekao je Karić.

- Kunem se da ću joj pokazati šta je rijaliti! - vikao je Golubović.

Nešto kasnije vodtelj je pročitao pitanje za Kristijana Golubovića.

- Rekao si da si trebao da imaš seks sa Nadicom, šta misliš da li bi mogao da je smuvaš? - glasilo je pitanje.

- Ja sam se to sprdao, ja sam to rekao kada su me kometarisali zbog prevare sa Krisitnom, pa sam ja rekao da sam se smuvao sa Nadicom da bi i to bio problem. To je neko moje nezadovoljstvo koje traje šest godina. Ja sam svakodnevno ljut na Kristinu, pa joj često kažem mogao sam da biram, a sa njom završim. Ja se kajem zbog prevare, a to što sam rekao bolje Nadicu. Vi ste za mene klozetske šolje - rekao je Kristijan.

- Možda je to rekao jer sam ja burno reagovala na njegovu vezu sa Kristinom, a onda su oni kometarisali da sam ja zaljubljena u tebe. Ti si mene i moju ćerku i ovako vređao. Ti si ceo život proveo pored klozetske šolje - rekla je Nadica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još