KAD LJUBAVI DOĐE KRAJ: Kako horoskopski znaci doživljavaju i preživljavaju raskid?

Kako znaci horoskopa doživljavaju i preživljavaju raskid? Neki horoskopski znaci plaču, neki pate u tišini, a neki spas traže u alkoholu ili novom partneru. Šta kaže astrologija?

Ovan

Jako bolno preživljava rastanke. Uvek se trudi da ostavi utisak jakog čoveka koji je nesalomiv. Ipak, kada dođe do raskida on je slomljen i zatečen kao da ga je neko polio buretom hladne vode. Tada kod njega preovlada ego i svim silama se trudi da to bukvalno niko ne vidi... Spas ume da potraži u kojoj čašici više.

Bik

Jak zemljani znak kod kog je uvek smirenost na prvom mestu. Međutim kada je ljubav u pitanju tada postupa potpuno drugačije. Tada smirenost ne postoji, srce lupa ko ludo, bezbroj misli mu prolaze kroz glavu. Sumira utiske i počinje da pati u tišini svog doma. Tada jedino pušta u život najboljeg prijatelja iz detinjstva kome se otvara i od koga traži savet.

Blizanci

Večiti Petar Pan astrologije. Uvek je veliko dete u njemu. Kada su rastanci u pitanju duri se, ljut je i nije mu jasno kako njega neko može da ostavi. Njega koji je uvek svuda, koga ljudi obožavaju, koga svi vuku za rukav. Ipak, kada se raskid desi Blizanac piše SMS poruke, pisma i mejlove. Sve će uraditi da pokuša da vrati partnera. Retorika je kod njega jača strana.

Rak

Jako pati kada su rastanci u pitanju, pa makar to bilo i razdvajanje na nekoliko dana zbog službenog puta. Kada se desi prekid ljubavne veze i kada partner ode od Raka on se tada prepušta kafanama, ljudima ispod njegovog nivoa. Pati u tišini. Njega ne zanima šta će svet da kaže već počinje da sanja kako se ljubav njegovog života opet vraća u njegov život ili je mašta usmerena na potpuno novu osobu tj. buduću ljubav njegovog života.

Lav

Prvak sveta u patnji! Ali na dostojanstven i arogantan način. Kada se Lavu desi raskid on tada oblači najleše odelo ili haljinu i odlazi u poznati i najskuplji klub gde uživa za šankom. Duša mu se raspada ali ni za živu glavu to ne pokazuje. Flertuje, ima romanse za jednu noć i čeka svoju srodnu dušu da nađe put do njegovog srca.

Devica

Detaljna i proračunata uvek i zauvek. Kada je ljubav u pitanju njoj nije strano da ulazi u vezu zbog koristi. Takva je i kada je raskid. Veoma je lukava i napraviće takve okolnosti da će izgledati kao da je partner nju ostavio a zapravo je ona njega. Čim nema računicu bilo materijalnu ili ljubavnu Devica odlazi.

Škorpija

Najbrutalniji raskidi su kod Škorpije. Ona ima u sebi dva sveta. Svetlo i tamu. Kada voli ona je svetlo, kada ne voli ona ostavlja i tada je tama. Ni u snu da vam nije palo napamet da vi ostavite Škorpiju. Ako to učinite pripremite se na najstrašniju osvetu. U stanju je da se posveti samo vama i da vas uništi.

Strelac

Večita deca astrologije. Kad se raskid desi, Strelac neće biti utučen. On će pokušati da stvori širu sliku odnosa, da analizira greške i tada će na filozofski način doći do razloga zašto je veza pukla. Tada je on miran, ima sliku u svojoj glavi i nastavlja dalje.

Jarac

Jarčevima prosto nije jasno kako njih neko može da ostavi. Njih koji će za voljenu osobu da učini sve, dati sigurnost i finansije. Radiće preko svojih kapaciteta samo da zadovolji partnerovu potrebu. Kada dođe do raskida, tada pragmatični Jarac odlazi u svoje emotivne dubine i nije ga strah da potraži savet od stručnog lica.

Vodolija

Kada je ostavljena ona trči kod prijatelja, po kafićima i klubovima. Svima priča o svom ljubavnom krahu, ali nikako sa partnerom. Ona koja lako gubi fokus i ne shvata da je baš zato i ostavljena jer partner nikada ne može da ukapira do kraja njene planove, želje i potrebe. Kada se dozove pameti ona je u stanju da čeka i čeka dok se ne ukaže prava prilika i tada razgovara sa partnerom.

Ribe

One pate očima. Ne postoji emotivniji i tužniji pogled od pogleda Ribe kada je ostavljena. Ona raskid doživljava kao smak sveta. U njenoj realnosti tada je svet stao. Pati tiho u galonima suza u svojoj sobi iza zaključanih vrata.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još