RAT SE NASTAVLJA: Kristijan Golubović ponovo pretio Nadici Zeljković zbog izjava njene ćerke Kije Kockar (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević imao je pitanje za Krsitijana Golubovića.

Naime, Darko je pitao Kristijana zašto je Nadicu Zeljković i njenu ćerku Kiju Kockar nazvao "klozetskim šoljama", pa je došlo vreme da se obračunaju.

- Ja volim da kakim na finim šoljama, i da su sređene, a njih dve nisu imale normalnu klozetsku šolju - pričao je Kristijan.

- Ja moram da kažem da Kija ne sme da me komentariše, niti se nje tiče šta sam ja radio i sa kim. Saznali smo da je Kija u vezi sa nekim ozbiljnim likom. Ja zbog toga ne dam na šolje. Ja ne razumem, ona se šalta na pevačicu, a sada je kao borac za ljudska prava. One nisu klozetske šolje. Mene je Kija zvala da se bijemo, bukvalno mi je rekla da to hoće - rekao je Kristijan.

- Nismo mi klozetske šolje, iako nas je on nazvao. On je besan jer je Kija dala novinarima intervju. Nije mi jasno šta je problem da ona prokomentariše snimak. Nismo mi šolje, mi smo ljudi, i kad izađemo videćemo - rekla je Nadica.

- Videćete vi za 20 dana, ti si konobarica 30 godina, šta si ti - pretio je Golubović.

- On je rekao da je Kija pisala peticuju da on bude izbačen iz za Zadruge, a to nije istina, jer moja ćerka bi to rekla kada mu se obratila. Niko od nas nije video snimak, a taj snimak o njoj niko nije čuo već je samo rekao kako neko treba po njoj da dođe. Ona je komentarisla video, intervju. Evo ti prilika Krisitijane, pokaži šta znaš, ja te molim da te bljuvotine za moje dete nemoj da lupaš - govodila je Nadica.

- Je l' Kijin dečko mene da dočeka, oženjeni najbolje ka*aju, zar ne Nadice? "Hoklina" prava, a to vam porodično - rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još