NAŠAO SAM PREPISKU SA NJIM: Aca Lukas otkrio da ga je Sonja varala sa poznatim košarkašem

Pevač Aca Lukas podigao je veliku prašinu autobiografskom knjigom "Ovo sam ja" u kojoj je otkrio nepoznate detalje burnog života.

Najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda, te napadima da ju je Lukas navodno varao sa "kepecom iz Zvezda Granda", isplivali su novi detalji iz knjige u kojima je pevač otkrio da ga je Sonja navodno varala sa Markom Jarićem.

Kako je Lukas pisao nakon brojnih svađa, njihov odnos bio je izuzetno loš, a sve se svodilo na zajednički život zbog ćerkice i medija.

Tada su planirali i put u Ameriku, međutim, Lukas je odbijen za vizu i Sonja je odlučila da krene sama, te je odsela kod svoje drugarice u Majamiju.

- Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru... Na sreću ili na nesreću - ugledam Sonjin tablet... Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike - piše.

Aca, kako se navodi, nije prepoznao dotičnog, te je pitao Viktora Živojinovića, koji mu je objasnio da se radi o "našem NBA igraču, bivšem mužu svetskog top-modela".

Na osnovu opisa mnogi su došli do zaključka da je navodno reč o košarkašu Marku Jariću, koga je, kako se dalje navodi, Lukas u knjizi krio iza pseudonima "Majami".

Lukas je na promociji otkrio da se čuo sa Sonjom nakon što su izašli delovi iz knjige.

- Nisam ništa želeo da krijem i ne bi trebalo niko da se ljuti. Čuo sam se sa Sonjom i ona je okej sa tim. Smetali su joj pojedini naslovi u medijima proteklih dana, ali je preživela - rekao je folker.

Izvor: Kurir.rs/Objektiv.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još