ZVEZDE KREIRAJU SAVRŠENU HALJINU: Izaberite venčanicu prema svom horoskopskom znaku

Najbolji deo kod planiranja venčanja, jeste biranje savršene venčanice. Postoji bezbroj opcija - neke su dobre, a neke ne. Sve zavisi od vas, vašeg stila i brzine kojom odlučujete. Najbolji način da izaberete venčanicu za veliki dan jeste da je isprobate, ali je ipak mnogo lakše kada imate već ideju kako bi trebalo da izgleda.

Horoskop vam možda ne može reći kakvu haljinu treba da izaberete, ali vam sigurno može pomoći da suzite izbor. Venčanica ipak treba da odlikuje vaš karakter.

Ovan

Žena u znaku Ovna želi da bude u centru pažnje, što je i logično jer je u pitanju ipak njeno venčanje. Vaša haljina treba da ima dugačak šlep koji će svima oduzeti dah. Biće glavna kada nosi ovakvu haljinu.

Bik

Bik žena će "ukrasti" svakome srce na svom venčanju, zbog svog nežnog izgleda u venčanici sirena kroja. Na ovaj način će pokazati svoju senzualnu, ali i nežnu stranu.

Blizanci

Ništa ne može sputati ženu rođenu u znaku Blizanaca, pa ni haljina. Njen izbor treba da bude nešto lagano i lepršavo u čemu će moći da se kreće i igra sa lakoćom.

Rak

Za Rakove je bitno značenje haljine. Jednostavna venčanica, ravnog kroja idealna je za žene rođene u ovom znaku.

Lav

Žene rođene u znaku Lava žele dramatičan ulaz u svojoj venčanici, bez obzira na to kakva je. Zato je najbolji izbor haljina iz dva dela, koje su pritom jako popularne i koje su elegantne i zanimljive. Baš za hrabre Lavice.

Devica

Čak i na svom venčanju, Device vole da budu pod velom misterije. Nećete znati šta se dešava u njenoj glavi tokom venčanja, ali ćete videti da izgleda prelepo u venčanici bez leđa. Što niže otvorena leđa - to bolje.

Vaga

Vage su izbalansirane i šarmantne, pa njena haljina treba da ima iste kvalitete. Jednostavna i elegantna, ova haljina će ženi rođenoj u znaku Vage dati šansu da bude bez brige i da izgleda prelepo.

Škorpija

Škorpije će zasigurno "vladati" na svom venčanju i kupiti svačije poglede u božanstvenoj crvenoj haljini. Sva moć ovog sveta će biti u njenim rukama dok bude nosila ovakvu venčanicu.

Strelac

Spontanost čini ženu Strelca da se ističe gde god da je. Njeno venčanje neće biti izuzetak kada se na venčanju pojavi u sivkastoj venčanici rustičnog stila.

Jarac

Žene Jarčevi su iskrene, što znači da će za njih biti odlično tradicionalno venčanje i takva venčanica. Ali nemojte misliti da će njeno venčanje biti dosadno, jer će učiniti sve da noć bude nezaboravna!

Vodolija

Vodolije su uvek spremne za dobar provod, a haljina koju će nositi na venčanju treba da bude zabavna. Pošto joj je potrebna upadljiva venčanica, kako bi istakla svoju ličnost, haljina sa štrasom ili šljokicama je dobar izbor. I naravno, u nekoj "netradicionalnoj" boji.

Ribe

Kako su Ribe nežne i krhke, želeće da uimaju venčanje na plaži, tako da je lepršava, letnja haljina odličan izbor. Tako će njihova zabavna ličnost izaći na videlo!

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još