BIO SAM NEMIRAN I MAŠTOVIT: Sergej Ćetković otkrio detalje iz mladosti

Sergej Ćetković gostovao je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji i tom prilikom sa gledaocima podelio detalje iz mladosti i otkrio da je oduvek znao da zaradi novac s obzirom na to da potiče iz trgovačke porodice.

- Nikako da obuzdam dete u sebi. Bio sam nemiran i maštovit. Ulica u kojoj sam ja odrastao me pamtila do osme godine kao tasmanijskog, da ne kažem šta. Posle,kad sam krenuo da se javljam i persiram komšijama, svi su se pitali šta se desilo sa ovim detetom. Nisam mnogo pričao, više sam voleo da sviram - rekao je Sergej o svom detinjstvu.

- Bio sam bukvalno na ivici da li da završim sa muzikom, da krenem da se bavim režijom, filmom. Kad su se pojavili video klubovi, išao sam od jednog do drugog, nudio sam se kao dobar radnik, bez plate, samo da bih bio u filmovima, da bih upućivao ljude na ono što je kvalitetno. Muzika je moj život, napravio sam svoj put. Ne znači da neću biti u rediteljskoj stolici - rekao je pevač.

- Otkako znam za sebe znao sam da zaradim, i da se snađem. Potičem iz trgovačke porodice, vezan sam za čin prodaje. Sada se ne bavim tim. Sa 17, 18 godina sam uposlio dva drugara da prodajemo mimoze, posle smo imali džepove pune pare - kaže Sergej.

Izvor: Kurir.rs
Foto: cetkovics/Instagram

Pogledajte još