MUST HAVE: Kako će se nositi sjaj za usne ovog leta?

Sjajevi za usne nikada nisu izašli iz mode. Nijedan bjuti proizvod nije toliko otporan na promene i nove trendove kao sjaj za usne.

Malo koji proizvod može da nam instant popravi raspoloženje kao što je crveni karmin, ali budući da i dalje nosimo maske, zbog pandemije koronavirusa, nanošenje ruža postala je otežavajuća okolnost.

U tom svetlu, sve popularniji su postali mat ruževi za usne, ali ni oni nisu sasvim pouzdani, jer se preslikavaju na masku za lice.

U celoj ovoj situaciji, na mejkap pozornicu vratili su se sjajevi za usne, koji, pored toga što izgledaju sjajno, i hidriraju kožu usana.

Prema mejkap stručnjacima, ove godine, sjaj za usne je must have izgled leta, a koje sjajeve nam preporučuju, otkrivamo u nastavku.

Sjaj za usne: Hit trend leta 2021.

Umrljan sjaj

Budući da nosimo maske za lice, mejkap stručnjaci su osmislili izgled koji podseća na umrljan ruž za usne. Izgled ćete postići tako što ćete naneti omiljen ruž, zatim ga natapkajte ubrusom, a preko njega nanesite sjaj za usne.

Jarke boje

Ništa ne izgleda lepše na preplanulom tenu od jarkih boja, pa su tako sjajevi ove godine postali intenzivniji. Sve je dozvoljeno, od crvenih, preko narandžastih do pink tonova.

90s look

Čuveni način šminkanja usana devedesetih, smeđe supermodel usne dobile su svežiji izgled, upravo uz pomoć sjaja za usne.

Klasičan izgled

Za one koji nemaju vremena ili naviku da stavljaju karmin, tu je i klasičan, "nude" izgled.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još